מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 67 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  65  |  66  |  67 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
Elad8 (Elad A)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה


הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2006
הבעות תודה: 372
מספר הודעות: 5788

 #991  נשלח: ג' 26/09/2017 22:32

בנקניקיות אתה מוגבל רק בדמיון שלך או מה שיש לך במקרר, צריך להקפיד על כמה “כללים״ וכל פעם יצא לך מעולה.

1. שומן. לא פחות מ-20% כמובן שיותר = יותר טוב. החישוב הוא מהמשקל הכללי שאתה רוצה לעשות ולא ממשקל הבשר. אם אתה רוצה תערובת של 1 ק״ג אז 800 גרם בשר, 200 גרם שומן.

2 מלח. 1.5-2% ממשקל התערובת.

3. קור. הכל חייב להיות קר מאוד, הבשר, השומן, הכלים כדי שהעסק לא ימס לך עוד לפני שאכלת.

4. מים. להוסיף מעט מים בערבוב של התערובת כדי להוסיף לחות לבשר ולפזר טוב את התבלינים.

_________________
אלעד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 1999
מספר הודעות: 34335

 #992  נשלח: ה' 28/09/2017 14:31

מרתק:



זה אני או שרב הנתחים פה לא נמצאים בקצביות בארץ (דנבר סטייק למשל), וחלק מהנתחים שראיתי בארץ (פיקאניה למשל) לא ראיתי פה.

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Aug 08, 2010
הבעות תודה: 29
מספר הודעות: 676

 #993  נשלח: א' 15/10/2017 19:39

אשמח לעזרה
הפעלתי לפני שעה וחצי את המעשנה אבל נראה כי הטמפרטורה לא עוברת את ה 115-118 מעלות צלזיוס.
גם לזה לקח לה להגיע לא מעט זמן. מדובר על מעשנה של וובר סמוקי מאונטין.
כל שלושת הפתחים למטה פתוחים עד הסוף (גם העליון) היא מלאה בפחמים לוהטים ושמתי כנפי עוף ושוקיים.
עד היום לא הייתה לי בעיה כזאת, להפך אם כבר הייתי צריך להשגיח שהטמפרטורה לא תעלה יוצר מדי.
אולי זה בגלל שעד עכשיו עישנתי בצהריים ועכשיו ערב והטמפרטורה בחוץ נמוכה יותר
הפחמים של קינגספורד (האריזה הכחולה)

_________________
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
adamd
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Dec 05, 2008
הבעות תודה: 5
מספר הודעות: 81

 #994  נשלח: ג' 21/11/2017 18:00

כמה שאלות למתחיל בעישון.
יש לי את הGTI3 של grandhall וקניתי קופסת עישון פלוס שבבים של היקורי ושבבים של תפוח.

עשיתי ניסוי של רוסטביף שנקנה קפוא בסופר.
שמתי בבריין של של כמה שעות ולאחר מכן ל 3 שעות על 140.
אחרי זה עטפתי אותו עם נייר כסף בחוץ לחצי שעה ואז פרסתי.
בהתחלה היה קצת קשה אז נתתי לזה לנוח קצת יותר ואח"כ היה מצויין.
זה נעשה עם הhickory.

איזה נתחים הכי כדאי לעשן ואיך?, אשמח להמלצות למתחילים.
קצת שומן לא יזיק





| פרופיל | שלח הודעה | חפש
New_User
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Jul 10, 2011
מספר הודעות: 92

 #995  נשלח: א' 04/03/2018 16:12

שלום לכולם

ברשותי מעשנת דומה מאד לסמוקי מאונטיין אך אני נתקל בבעיה לשמר את הטמפ'.

השאלה שלי האם המעשנת צריכה לעבוד כאשר ישנה אש חיה כל הזמן, אפילו קטנה או שעל הגחלים להיות במצב בוער לחלוטין, דהיינו אדומים ללא אש?

תודה מראש
דניאל
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Aug 08, 2010
הבעות תודה: 29
מספר הודעות: 676

 #996  נשלח: א' 04/03/2018 17:23

אני שם שכבה אחת ועוד קצת של גחלים לא דלוקים (כלומר ישירות מהאריזה) ועליהם גחלים לוחשות.
בעבר התקשתי גם להגיע לטמפרטורה הרצויה וגם העלתי לפה שאלה אבל עכשיו זה בסדר.
יש להשגיח מדי פעם על הטמפ׳ ואם יש צורך לסגור/לפתוח באופן חלקי/מלא את פתחי האורור התחתונים.
לגבי פתח האורור העליון, אצלי תמיד פתוח.

_________________
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
ramr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  May 17, 2018
מספר הודעות: 3

 #997  נשלח: ה' 17/05/2018 17:24

אני מתחיל בעיניין העישון והניסיון הראשון היה עם סלמון ופיקניה שיצאו מאוד מוצלחים לאחר השריה ב בריין ל 24 שעות (תמונה מצורפת) הפיקניה נימרחה בחרדל בלבד ,
אשמח לעוד רטבים מוצלחים ורעיונות



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
ramr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  May 17, 2018
מספר הודעות: 3

 #998  נשלח: ה' 17/05/2018 17:27

זה מה שיצא
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
ramr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  May 17, 2018
מספר הודעות: 3

 #999  נשלח: ה' 17/05/2018 17:35

.פיקניה


| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  65  |  66  |  67 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht