מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 7 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  6  |  7  |  8  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #91  נשלח: ו' 12/12/2014 12:49

היום סוף סוף הפעלתי לראשונה את המעשנת ואלו התמונות

הבשר במעשנת עשנתי קרעיים עוף בתור התחלה

תמונה של הבשר על רשת נרוסטה

קרעי העוף לאחר העישון לא היה צורך בכלל להפוך אותם ניראים ניפלא


_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
tomeris (Tomer Israeli)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Dec 04, 2014
הבעות תודה: 4
מספר הודעות: 27

 #92  נשלח: ו' 12/12/2014 14:10

נועם תודה
נראה שיצא לך אחלה עופות .
######################
למעשנת שלי הזמנתי מד טמפרטורה מחול . מחכה שיגיע בדואר
לבנתיים ביצעתי הדלקה ראשונית למעשנת.




| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 69
מספר הודעות: 1619

 #93  נשלח: ו' 12/12/2014 14:35

תתחדש. נראה מקצועי.
ברשותך כמה השגות: הבעיה שיש במעשנות קטנות היא הקרבה של הפחמים לבשר מה שגורר יותר צלייה מאשר עישון.
פתרון אפשרי מבחינתך הוא לשם מגש חד פעמי עם מים במדף התחתון. זה יחסום את החום, ישמור על הפחמים משומן מטפטף וישמור על לחות.
החסרון הוא פחות שטח עישון.

_________________
72o
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
tomeris (Tomer Israeli)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Dec 04, 2014
הבעות תודה: 4
מספר הודעות: 27

 #94  נשלח: ו' 12/12/2014 15:06

אבי צודק
לקחתי כבר את העניין בחשבון

יש כבר מקום מוכן מתחת למדף התחתון למגש מים.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 69
מספר הודעות: 1619

 #95  נשלח: ו' 12/12/2014 18:23

עוד הערה\הארה קטנה: תראה אם יש לך אפשרות לקדוח כמה חורים בגג לטובת ווים עם הברגה.
שימושי מאוד בעופות\נקניקים וכו.

_________________
72o
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
tomeris (Tomer Israeli)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Dec 04, 2014
הבעות תודה: 4
מספר הודעות: 27

 #96  נשלח: ו' 12/12/2014 23:21

אבי בחלק העליון יש שני מוטות המיועדים לתליה של ווים
(1) הבעות תודה: Avi_h
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #97  נשלח: שבת 13/12/2014 8:48

היי תומר
מתי אתה עושה בה נסיון ראשון בעשון בשר

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
tomeris (Tomer Israeli)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Dec 04, 2014
הבעות תודה: 4
מספר הודעות: 27

 #98  נשלח: א' 14/12/2014 0:12

עד שיגיע המד חום בדואר
בעוד כשלושה שבועות.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #99  נשלח: ו' 26/12/2014 13:42

היום הפעלתי את המעשנת פעם שנייה רק על שני עופות ויצא מעולה

זוג העופות שהשרתי במרינדה כל הלילה

העוף בתוך המעשנת כלל כנפיים

העופות לאחר עישון של 3.5 שעות והעוף גם עבר אידויי במגש נרוסטה מיתחת ויצא פשוט מעדן

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #100  נשלח: ו' 09/01/2015 15:44

tomeris כתב:
עד שיגיע המד חום בדואר
בעוד כשלושה שבועות.


האם המד חום הגיע כבר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #101  נשלח: ה' 05/02/2015 14:59

היום הפעלתי את המעשנת פעם שלישית




עשיתי נסיון קציצות בשר עגל ועוף במעשנת

פסטרמת העוף והקציצות לאחר העישון יצא מעולה והפסטרמה חבל על הזמן

הפסטרמה בתוך המעשנת שלי

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 69
מספר הודעות: 1619

 #102  נשלח: ו' 06/02/2015 19:35

זה אצלי מלפני כמה ימים

ספר ריבס



ירך הודו


_________________
72o
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #103  נשלח: ב' 09/02/2015 8:11

Avi_h כתב:
זה אצלי מלפני כמה ימים

ספר ריבס



ירך הודו


זה ניראה מעולה
·
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #104  נשלח: א' 15/02/2015 6:46

אבי העוף מעורר תיאבון

לגבי הספר ריבס..... לא נראה לי שהם מגיעים עם תעודת כשרות
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 69
מספר הודעות: 1619

 #105  נשלח: א' 15/02/2015 17:02

אני מפנטז על מערכת לבנים כבר כמה חודשים.
עלויות מטורפות לצערי. אם יהיה לי זמן אולי אשתגע על פרוייקט DIY נוסף

מעשנת וגריל לבנים

_________________
72o
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  6  |  7  |  8  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht