מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 58 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  57  |  58  |  59  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2015
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 50

 #856  נשלח: ה' 16/03/2017 23:43

חחח..
יש רעיונות איך להכין את זה?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #857  נשלח: ה' 16/03/2017 23:47

הניחוש בלבד !! תתייחס לזה כאסאדו - כלאמר שיטת 3-2-1 3 שע גלוי 2 באוניית נייר כסף עם נוזלים שעה אחרונה חשוף עם רוטב שיתקרמל .
במקסימום שרפת גחלים
לילה טוב
(1) הבעות תודה: michaelr524
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
nimo
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 12, 2013
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 75

 #858  נשלח: ה' 23/03/2017 10:36
הכנת מעשנת מדוד

לכל מי שהכין מעשנת מדוד מים
האם צריך לנקות את פנים הדוד בצורה מיוחדת או שמספיק להדליק אש חזקה פעם אחת ?
עברתי עם מברשת פלדה והורדתי אבנית והדלקתי אש , המעשנת הגיע ל 350 מעלות בפנים
מה דעתכם
תודה



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #859  נשלח: ה' 23/03/2017 16:07

גם זה אפשרי וטוב לנקות את פנים המעשנה כמה שאפשר
ד.א הדוד שלך ניראה במצב טוב
מחכים לראות איך אתה מתקדם עם העבודה
בהצלחה

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
(1) הבעות תודה: nimo
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #860  נשלח: א' 26/03/2017 17:53

ברוסט פרה נמוכה



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
בולולו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 01, 2017
מספר הודעות: 3

 #861  נשלח: שבת 01/04/2017 11:32

בוקר טוב לכולם
מישהו יודע איפה באיזור שרון אפשר לקנות פקניה ואסדו לא יקר מדי? ומה מחירים הגיוניים?
תודה רבה!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3397
מספר הודעות: 67733

 #862  נשלח: שבת 01/04/2017 13:23

צהריים



_________________
נא לא להאכיל את הטרול
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 91
מספר הודעות: 3688

 #863  נשלח: א' 02/04/2017 8:44

נראה טוב עפר!

מישהו יודע איפה אפשר למצוא בארץ רשתות כאלה https://www.amazon.com/Bradley-Set-4-Xtra-Racks/dp/B000FJZ1BY?tag=h0dab-20&

_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 91
מספר הודעות: 3688

 #864  נשלח: ה' 06/04/2017 9:11

אתם לא עוזרים? בסדר. אז תסבלו.
רולדה תפו"א מטוגן עם פרמז'ן ובייקון עטוף בבשר טחון מתובל עטוף בעוד בייקון




והיו גם כנפיים


_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
nimo
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 12, 2013
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 75

 #865  נשלח: ה' 06/04/2017 10:48

נראה מעולה !!!!!!!
(1) הבעות תודה: OferL
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
nimo
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 12, 2013
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 75

 #866  נשלח: ה' 06/04/2017 10:49

אני עדיין נלחם בלשמור את הטמפרטורה במעשנת

זה לא מצליח לי , לא משנה מה אני עושה החום יורד לאט לאט
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #867  נשלח: ה' 06/04/2017 13:17

OferL כתב:
אתם לא עוזרים? בסדר. אז תסבלו.
רולדה תפו"א מטוגן עם פרמז'ן ובייקון עטוף בבשר טחון מתובל עטוף בעוד בייקון
·

OferL קודם כל אתה אלוף
אשמח לדעת איך עשיתה את זה כלומר מתכון בבקשה
(1) הבעות תודה: OferL
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 91
מספר הודעות: 3688

 #868  נשלח: ה' 06/04/2017 15:14

מטגנים קוביות תפו"א עד צבע מוזהב מוסיפים בייקון קצוץ לכמה דקות עד שנהיה קריספי
מסננים את השמן ושופכים את התפו"א על נייר אלומיניום.
מפזרים פרמז'ן מגורד. הרבה
מוספים אבקת שום ופלפל גרוס
מגלגלים גליל באורך 20-25 סמ. בעזרת נייר האלומיניום.
מעבירים למקרר לשעה
חצי קילו בשר טחון מכניסים לשקית זיפלוק 30x30 או 30x40
מרדדים עם הידיים עד שהבשר מקבל צורת מלבן.
גוזרים את השכבה העליונה של השקית ומפזרים על הבשר תיבול. Rub מועדף או מה שתרצו.
מוציאים את תפו"א שצריך להיות קר ודי מוצק ומניחים ללא הנייר על הבשר
מושכים את קצוות השקית מלמטה וסוגרים את הבשר מסביב לתפו"א.
עוטפים בביקון. כל אחד וכשרונו... יש כאלו שעושים צורות או צמות אני פשוט הנחתי מסביב.
מעבירים למקרר להתייצבות לשעה שעתיים
מפעילים מעשנת סביב 150 מעלות
מניחים את הרולדה על רשת ותחתיה תבנית. זה נותם לחום לעטוף גם מלמטה ואוסף נוזלים לרוטב אם תרצו. מפזרים מלח גס ופלפל גס.
מעשנים עד טמפ. פנימית 70-80. אין צורך לדייק כי התפו"א כבר מבושל ברובו
והבשר הטחון יגיע לטמפ גבוהה יותר. זה לא סטייק. זה צריך להיות well done
בערך שעה וחצי


תפו"א במחבת

מוכן למעשנת

במקור זה היה מתכון לארוחת בוקר. אז למחרת...


_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #869  נשלח: ה' 06/04/2017 15:21

OferL כתב:
מטגנים קוביות תפו"א עד צבע מוזהב מוסיפים בייקון קצוץ לכמה דקות עד שנהיה קריספי
מסננים את השמן ושופכים את התפו"א על נייר אלומיניום.
מפזרים פרמז'ן מגורד. הרבה
מוספים אבקת שום ופלפל גרוס
מגלגלים גליל באורך 20-25 סמ. בעזרת נייר האלומיניום.
מעבירים למקרר לשעה
חצי קילו בשר טחון מכניסים לשקית זיפלוק 30x30 או 30x40
מרדדים עם הידיים עד שהבשר מקבל צורת מלבן.
גוזרים את השכבה העליונה של השקית ומפזרים על הבשר תיבול. Rub מועדף או מה שתרצו.
מוציאים את תפו"א שצריך להיות קר ודי מוצק ומניחים ללא הנייר על הבשר
מושכים את קצוות השקית מלמטה וסוגרים את הבשר מסביב לתפו"א.
עוטפים בביקון. כל אחד וכשרונו... יש כאלו שעושים צורות או צמות אני פשוט הנחתי מסביב.
מעבירים למקרר להתייצבות לשעה שעתיים
מפעילים מעשנת סביב 150 מעלות
מניחים את הרולדה על רשת ותחתיה תבנית. זה נותם לחום לעטוף גם מלמטה ואוסף נוזלים לרוטב אם תרצו. מפזרים מלח גס ופלפל גס.
מעשנים עד טמפ. פנימית 70-80. אין צורך לדייק כי התפו"א כבר מבושל ברובו
והבשר הטחון יגיע לטמפ גבוהה יותר. זה לא סטייק. זה צריך להיות well done
בערך שעה וחצי
·

תודה רבה על המתכון
שאלה לי אליך איך המאכל הזה ניקרא באנגלית
אשמח למענה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 91
מספר הודעות: 3688

 #870  נשלח: ה' 06/04/2017 15:52

noam3039
Breakfast Fatty

_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  57  |  58  |  59  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht