מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 57 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  56  |  57  |  58  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2015
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 50

 #841  נשלח: ה' 02/03/2017 14:15
ואו

עופר, זה נראה מדהים!
שתי שאלות:

מה יש בתוך הפרגיות?
איזה מתכון למרינדה אתה משתמש בשביל הפסטרמה?
(1) הבעות תודה: OferL
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
nimo
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 12, 2013
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 75

 #842  נשלח: ה' 02/03/2017 14:22

פששש, נראה מטורף !!
(1) הבעות תודה: OferL
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 90
מספר הודעות: 3687

 #843  נשלח: ה' 02/03/2017 15:10
Re: ואו

michaelr524 כתב:
עופר, זה נראה מדהים!
שתי שאלות:

מה יש בתוך הפרגיות?
איזה מתכון למרינדה אתה משתמש בשביל הפסטרמה?
·

פרגיות
פשוט ביותר. פלפל צבעוני חתוך לפסים. מגולגל בתוך הפרגית וקשור בחוט.



פסטרמה
בריין יבש בלבד.
ציפוי חרדל צהוב וrub כלשהו. לא ממש זוכר איזה


_________________
Enjoy the Silence
(1) הבעות תודה: michaelr524
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #844  נשלח: ו' 03/03/2017 14:44

פשוט תענוג לראות את הבשר המעושן שעשיתה OferL ישר כוח
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
(1) הבעות תודה: OferL
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #845  נשלח: א' 05/03/2017 12:46
Re: ואו

OferL
·WOW
הכל נראה מדהים ומגרה.

אני רק רוצה לציין שיש לי גריל גז מעולה, סיגנט 20,
אבל מאז שקניתי את המעשנת -כשנה- אני לא מוציא את הגריל מהמחסן.
גם אצלכם זה ככה?
(1) הבעות תודה: OferL
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OmerShav
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  May 08, 2016
הבעות תודה: 3
מספר הודעות: 18

 #846  נשלח: א' 05/03/2017 14:29

שאפו ענק לכל מי שמעשן צולה ומעלה פה תמונות!!!
אני חדש יחסית בתחום העישון, ורוצה להכין צלעות בקר רכות שהעצם נשלפת מהבשר.
קראתי קצת ברשת לגבי זה אבל אשמח לקבל מתכון מדויק להכנת קילו צלעות (אתחיל עם קילו ואגדל משם).

תודה!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 90
מספר הודעות: 3687

 #847  נשלח: א' 05/03/2017 15:22
Re: ואו

SZLTF כתב:
@OferL
·WOW
הכל נראה מדהים ומגרה.

אני רק רוצה לציין שיש לי גריל גז מעולה, סיגנט 20,
אבל מאז שקניתי את המעשנת -כשנה- אני לא מוציא את הגריל מהמחסן.
גם אצלכם זה ככה?
·

אומנם אין לי גריל גז. רק גריל פחמים. בשנתיים מאז שקניתי מעשנת הוא משמש שולחן לכלי העבודה...

[/quote]

_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #848  נשלח: ב' 06/03/2017 8:23

זה הרבה יותר גרוע מזה...
לא מזמינים אותנו לברביקיו סטנדרטי אצל חברים יותר...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OmerShav
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  May 08, 2016
הבעות תודה: 3
מספר הודעות: 18

 #849  נשלח: א' 12/03/2017 15:10

נסיון ראשון עם פיקניה
הכנתי בשבת גוש של פיקניה בתיבול טוסקנה.
כל חצי שעה +- השפרצתי תערובת של דבש סילאן ומייפל מהולים במעט מים.
עישנתי במעשנת גז עם ענפי פקאן עד לטמפ' פנימית של 68 מע"צ.
יצא טעים ויחסית רך, הבעיה היא שלאחר העישון עטפתי בנייר כסף לחצי שעה.
כשבאתי לטעום הייתה בריכה של נוזלים על המגש. הבשר יצא טעים אבל היה חסר טעם עישון וחסר הרבה מלח.
בערב פרסתי את שארית הגוש והוא היה יבש לגמרי .

יש למישהו המלצות לשפר את התהליך? תיבול אחר?
הענפים נשרפו די מהר וכל שעה בערך הוספתי עוד.
נראה לי שאכוון ל- 66 מע"צ בפעם הבאה



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #850  נשלח: א' 12/03/2017 16:03

אנסה להתייחס [איני מכיר מעשנות גז]
טמפ פנימית של הנתח 57 מדיום
פיקניה נתח עם שכבת שומן "בריאה " אין צורך לללחלח כלל.
ובודאי אין צורל להשאירו בנייר כסף אלא אם מוציא בטמפ נמוכה מ56 וזא רוצה שיתבשל בתוך עצמו
מקווה שעזרתי במקצת
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שחר20
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2016
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 18

 #851  נשלח: א' 12/03/2017 20:31
פיקניה אחד הנתחים הטובים שיש למעשנת

אצלי הפיקניה יוצאת ב 56-58 מעלות מהמעשנת , משתמש במעשנת עם פחמים ולא מרטיב את הנתח בעת תהליך . במעשנת אני מקפיד על כלי עם מים והפיקניה יוצאת פצצה!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OmerShav
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  May 08, 2016
הבעות תודה: 3
מספר הודעות: 18

 #852  נשלח: ב' 13/03/2017 9:21

תודה על העצות חברים!!!
אני מרטיב את הנתח כדי להעצים את טעם העשן, לא על מנת לתת לחות.

אנסה בפעם הבאה לרדת לטמ'פ שהמלצתם
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אבירם84
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jun 22, 2011
מספר הודעות: 8

 #853  נשלח: ה' 16/03/2017 12:26

לא רציתי לפתוח נושא חדש לכן אשאל כאן. מחפש מעשנה טובה עד 2000 ש״ח. מנסיון עם גרילים של וובר חשבתי ללכת לכיוון שלהם, הבעיה שמדובר במעשנות גז. או שזו לא בעיה? ובכלל, אם בתקציב הזה יש המלצה אחרת אני אשמח לקבל אותה. ותודה רבה לכולם!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2015
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 50

 #854  נשלח: ה' 16/03/2017 23:22
brisket

שלום חברים,

האם מה שמופיע בתמונות זה בריסקט?
אם כן, האם עדיף להוציא את העצמות לפני שאני מכניס למעשנת?

תודה,
מיכאל





| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #855  נשלח: ה' 16/03/2017 23:33

לא יודע מה זה אבל זה לא בריסקט - נתח של חזה
(1) הבעות תודה: michaelr524
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  56  |  57  |  58  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht