מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 56 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  55  |  56  |  57  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #826  נשלח: ב' 13/02/2017 17:21

אוריאורנשטיין
·אורי, גם הדג וגם העוף נראים פצצה!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #827  נשלח: ב' 13/02/2017 17:23
Re: אנטריקוט

michaelr524
·האנטרקוט שלך מדהים, כל הכבוד!
אני אישית מעדיף עם קצת פחות דם בעיקר בעישון, על הגריל זה שונה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #828  נשלח: ב' 13/02/2017 17:32
עוד כמה יצירות משבת האחרונה

אסאדו, פסטרמה הודו וסינטה,
ההודו והסינטה שכבו בבריין 5% מלח וסוכר לכ- 36 שעות, אסאדו כמו שהוא,
נמשחו בתערובת יין אדום+סילאן+מייפל+8-10 טיפות רוטב חריף אש שקניתי בארה"ב


אסאדו

פסטרמה הודו

סינטה

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2015
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 50

 #829  נשלח: ב' 13/02/2017 17:43

SZLTF נראה פצצה. עשית לי תיאבון
(1) הבעות תודה: SZLTF
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 3658

 #830  נשלח: ב' 13/02/2017 18:14

michaelr524
SZLTF
אוריאורנשטיין

מייצרים עישונים מעולים!

_________________
Enjoy the Silence
(1) הבעות תודה: SZLTF
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #831  נשלח: ב' 13/02/2017 20:55
Re: עוד כמה יצירות משבת האחרונה

SZLTF
·
WOW

נראה ממש מליון דולר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שחר20
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2016
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 18

 #832  נשלח: ב' 13/02/2017 22:15
שלום חברים האם מישהו ניסה ריפעין

(נתח מס2 )טרי מפורק מהעצם? אשמח לשמוע,ללמוד..........
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
nimo
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 12, 2013
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 75

 #833  נשלח: א' 19/02/2017 12:15
איך שומריך על חום במעשנת ???

יש לי פתח אוויר אחד באזור הפחמים וארובה

אם אני משאיר פתח קטן לאויר ופתח קטן ליציאה של העשן , הפחמים נחנקים

אם אני משאיר פתח גדול יותר , הם נגמרים מהר (חצי שעה \ 45 דקות גג)

אשמח לטיפים

תודה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2015
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 50

 #834  נשלח: א' 19/02/2017 12:33
Re: איך שומריך על חום במעשנת ???

nimo
·

מה שאני למדתי בנתיים על הנושא:

1. כמה שיותר קר, כך צריך יותר חומר בערה. ז"א, עדיף לעשן בבוקר-צהריים של יום שמשי לעומת ערב-לילה ביום קר וגשום. ההבדל משמעותי מאד.
2. שימוש בעץ במקום בפחמים הרבה יותר חסכוני.
3. עדיף לא לחנוק את האש - עשן טוב, ויותר בריא מתקבל כשחומר הבערה נשרף בצורה אופטימלית - וזה דורש חמצן. עשן לבן מסמן שהשריפה לא אופטימלית, בד"כ עקב מחסור בחמצן או עץ לא יבש מספיק.
4. פחמים איכותיים מחזיקים יותר זמן.

אני שם מעט פחמים בהתחלה להתחלת האש, ובהמשך רק מוסיף בולי עץ.

- מיכאל
(1) הבעות תודה: nimo
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Meisar (Meisar Zamir)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2015
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 13

 #835  נשלח: ג' 21/02/2017 15:34

אז אחרי "צפייה מהצד" ולקיחת רעיונות/מתכונים, אשתף טיפה בכמה מהעישונים האחרונים
המעשנת בניה עצמית
הרוב יצא מדהים, חלק פחות (בשלב ההתנסות)
משתמש בשבבים וגחלים של עץ הדר, אבל עדיין לא יצא לי את טעם העישון החזק הרצוי, אשמח להמלצות







נערך בפעם אחרונה על-ידי Meisar בתאריך ג' 21/02/2017 15:44, נערך סך הכל פעם אחת
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Meisar (Meisar Zamir)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2015
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 13

 #836  נשלח: ג' 21/02/2017 15:41

...




(1) הבעות תודה: YoniFridman
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Meisar (Meisar Zamir)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2015
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 13

 #837  נשלח: ג' 21/02/2017 15:43

....




(1) הבעות תודה: YoniFridman
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #838  נשלח: ד' 22/02/2017 13:08
Re: אשכול לכול חובבי עישון הבשר

[quote="noam3039"]טוב חברים ,
היות ותחום המעשנות ועשון בשר הולך וגדל מאוד בשנים האחרונות אז גם אני בניתי מעשנה של
בשר , מדוד שמש עם השנים התקדמתי ולמדתי הרבה וגם בניתי מעשנה לא מדוד
הבנייה של המעשנה מציריכה קצת ידע בריתוך חיתוך והשחזות ועוד ,
ואני בדרך כלל בעבודות כאלו יחסית מאוד פדנט וכל ריתוך חייב לצאת כמו שצריך
ללא פשרות ועבודה ללא פשרות ואני מפרסם לכם את תמונות המעשנת
שבניתי לפני שנתיים וגם קבלתי הרבה מחמאות מכל הסובבים אותי ,
תרגישו לשאול חופשי על בניית מעשנה
ואתם גם יכולים לשתף את החברים במעשנה שלכם וגם להראות את הבשר
שיצא לכם
חברים ,


נערך בפעם אחרונה על-ידי noam3039 בתאריך ד' 19/04/2017 6:19, נערך סך הכל פעם אחת
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
nimo
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 12, 2013
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 75

 #839  נשלח: ה' 02/03/2017 10:52
מעשנה מעציץ

מישהו ניסה לעשות מעשנה כזאת?

ואם כן מה ההתרשמות



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 3658

 #840  נשלח: ה' 02/03/2017 13:57
בישול בסופ"ש

אירחנו אז הכנתי כמה דברים
פסטרמה הודו



פרגיות



אנטריקוט (זה הקצה שלו. האמצע היה מדיום רייר)



צלעות בקר לחובבי הכולסטרול




_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  55  |  56  |  57  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht