מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 55 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  54  |  55  |  56  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 427
מספר הודעות: 3198

 #811  נשלח: ב' 30/01/2017 15:18

חברים,
מהכן אתם קונים את שבבי העשון למעשנה

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2015
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 50

 #812  נשלח: ג' 31/01/2017 19:56
מדחום

noam3039 הזמנתי את שני המדחומים האלה:

https://www.aliexpress.com/item/Wireless-Food-Cook...

https://www.aliexpress.com/item/ThermoPro-TP-07-30...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2015
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 50

 #813  נשלח: ג' 31/01/2017 20:00

אופס.. חשבתי ששאלת על מדחום, לא שמתי לב שכתבת שבבים
אני קניתי שבבים מ- http://gezem.co.il/

לא יודע עד כמה הם נחשבים טובים כי אין לי כרגע עם מה להשוות.
הזמנתי פקאן, ואלון חביות יין.
לפקאן היה ריח של עובש.. וקראתי שלא טוב לעשן עם עובש. אז קח בחשבון.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #814  נשלח: ד' 01/02/2017 8:05
Re: מדחום

michaelr524
·ה- THERMO PRO שקנית מעולה, גם לי יש אבל דגם אחר.
עשית לי חשק, הזמנתי עוד אחד, אבל עם שני רגשי טמפ'
https://www.aliexpress.com/store/product/ThermoPro...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 746
מספר הודעות: 5082

 #815  נשלח: ד' 01/02/2017 13:36
Re: מדחום

SZLTF
·
לי יש דבר דומה עם שני מדי טמפ'. אחד לחלל המעשנת ואחד לתוך הבשר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #816  נשלח: ד' 01/02/2017 13:39
Re: מדחום

molvy
כן , עכשיו כשנכנסתי לאתר שלהם ראיתי את המד עם 2 הפרובים ומיד הזמנתי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2015
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 50

 #817  נשלח: שבת 11/02/2017 19:51
אנטריקוט

חתיכה של 2.5 קילו.
הוצאתי ב- 50-56 מעלות טמפ' פנימית.





(2) הבעות תודה: molvy , YoniFridman
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שחר20
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2016
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 18

 #818  נשלח: שבת 11/02/2017 22:31
ניראה מושלם .... אנטירקוט עצם?

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 746
מספר הודעות: 5082

 #819  נשלח: א' 12/02/2017 1:28
Re: אנטריקוט

michaelr524
·
כל הכבוד על הצבע המדהים של הבשר

מה שמדהים יותר שהנתח כולו יצא וורדרד ואפילו הצדדים החיצוניים וורודים

אני יכול לתאר לעצמי את הטעם
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2015
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 50

 #820  נשלח: א' 12/02/2017 10:57

אנטריקוט בלי עצם.

הטעם באמת מצויין.

דבר אחד היה טעון שיפור.. כשהוצאתי את הבשר, עטפתי אותו באלומיניום והוא שכב כ- 40 דקות. הבעיה שכבר לא היה חם.
אני מניח שחיכיתי יותר מדי והיה צריך להתחיל לאכול אחרי כ- 20 דקות?
את מה שנשאר שמתי במקרר ואני מתכוון לחמם על מחבת בהמשך שהשבוע.
נשמע סביר או שיש שיטות יותר טובות לחימום בלי לייבש?

תודה,
מיכאל
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #821  נשלח: א' 12/02/2017 15:35

בגישתי בשר טרי - כגון אנטריקוט פילה שפיץ שייטל אין צורך במרינדות
אבל זו דעתי בלבד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #822  נשלח: א' 12/02/2017 15:39

דג פלמידה עוף בראב טוסקנה וגלייז חריף




| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #823  נשלח: א' 12/02/2017 15:39

מגבלת התמונות


| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 427
מספר הודעות: 3198

 #824  נשלח: א' 12/02/2017 17:00

אוריאורנשטיין פשוט מגרה מה שעשיתה כל הכבוד
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
michaelr524
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2015
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 50

 #825  נשלח: א' 12/02/2017 17:09

אוריאורנשטיין את האנטריקוט עשיתי נקי, אפילו בלי מלח.
לעומת זאת, עשיתי גם עוף השבוע אחרי ששכב במרינדה כ- 4 ימים ויצא מעולה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  54  |  55  |  56  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht