מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 52 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  51  |  52  |  53  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
alexa74
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Dec 21, 2008
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 164

 #766  נשלח: ו' 23/12/2016 20:15

אוריאורנשטיין כתב:
עשה לסלמון בריין יבש של סוכר חום ומלח יחס שווה ל8 -12 שעות במקרר שיטה טובה ויבוש באויר לפחות שעה וחצי על משהו שיאפשר נזילת המים ולטא ישארבתחתית ואז למעשנה
לשעה וחצי גלייז של מיפל או דבש + תתפוז או לימון או סילאן


·לעשות אותו שעה וחצי עם גלייז או שעה ואחרי זה חצי שעה עם גלייז?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #767  נשלח: שבת 24/12/2016 1:58

אחרי שעה גלייז ובסיום לשים גלייז
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
alexa74
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Dec 21, 2008
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 164

 #768  נשלח: שבת 24/12/2016 20:05

תודה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #769  נשלח: ד' 28/12/2016 15:26

ברווז מעושן


_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #770  נשלח: ד' 28/12/2016 16:03

רולדה על המנגל עם הרבה ירק ועגבניות מיובשות
תחליף לסופגניות





| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #771  נשלח: ד' 28/12/2016 16:04

סיומת


| פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3355
מספר הודעות: 67507

 #772  נשלח: א' 01/01/2017 16:06

ניסיתי עם קופסא עישון, אבל אם אתם יודעים להגיע עם המעשנת לטמפ' מתאימה (100-120 מעלות) גושי עץ לאו דווקא ישרפו. עשיתי בסופ"ש עישון של 6 שעות. לקראת הסוף רציתי לחזק את החום ורק אז פיסות העץ נשרפו לחלוטין...

אגב, זו פעם ראשונה שעישנתי לאורך כל כך הרבה שעות. זה היה אנטריקוט עם עצם. יצא מעולה!



(1) הבעות תודה: אוריאורנשטיין
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #773  נשלח: ו' 06/01/2017 14:21


_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 3658

 #774  נשלח: שבת 07/01/2017 10:27

כמה עישונים מאתמול

חזה עוף

חזה הודו

פיקניה


_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #775  נשלח: שבת 07/01/2017 11:08

ממש מגרה הבשר OferL
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
(1) הבעות תודה: OferL
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #776  נשלח: א' 08/01/2017 9:26

OferL
·
עופר הפיקניה נראה פצצה וגם שני האחרים,
רק תגיד, הורדת את המכסה שומן של הפיקניה לפני העישון או שהכל נמס?
(1) הבעות תודה: OferL
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #777  נשלח: א' 08/01/2017 12:15

אל תוריד את השומן בפיקניה...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3355
מספר הודעות: 67507

 #778  נשלח: א' 08/01/2017 12:23

עופר,

הרגת אותי - איזה יופי של פיקניה!

_________________
נא לא להאכיל את הטרול
(1) הבעות תודה: OferL
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #779  נשלח: א' 08/01/2017 12:43

עופר

הפיקניה מדהימה!

תן קצת פרטים על דרך ההכנה

תודה
(1) הבעות תודה: OferL
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #780  נשלח: א' 08/01/2017 13:44

מישהו יודע האם בשר הפיקניה כשר?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  51  |  52  |  53  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht