מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 50 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  49  |  50  |  51  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #736  נשלח: ג' 29/11/2016 15:18

כבוד ושאפו
(1) הבעות תודה: SZLTF
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 726
מספר הודעות: 4996

 #737  נשלח: ג' 29/11/2016 18:00
Re: כתף בקר מעושן

SZLTF
·
וואו נראה מליון דולר

נראה לי שאני הולך לנסות, אני ככול הנראה אלך יותר לכוון המידיום - מדיום רר

תודה על הפירוט והתמונות
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #738  נשלח: ו' 02/12/2016 19:09

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #739  נשלח: א' 04/12/2016 15:23

חמוצים וייש היו לי אז נשאר להוסיף בשר :-

פיקאניה עגל מיושן היטב בסגנון טקסני

שפיץ שייטל עגל שמנ"ז עם תערובת של ניר

פסטרמה חזה חרדל ודבש

והוספתי קונפי שום .
שלא תשארו השבוע רעבים





| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #740  נשלח: א' 04/12/2016 15:24

המשך




| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #741  נשלח: ב' 05/12/2016 10:44

אורנשטיין, זה נראה מדהים!
תן קצת נתונים, זמן, טמפ'...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #742  נשלח: ב' 05/12/2016 10:56

נתחי בשר - שיטל - שמנז+ תערובת של ניר , פיקאניה - מלח פלפל שחור , הוצאה בטמפ פנימית 58 , פסטרמה חרדל ודבש טמפ פנימית 73
(1) הבעות תודה: SZLTF
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #743  נשלח: ג' 06/12/2016 15:33

עישון קר

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
anatoli15
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Mar 11, 2005
הבעות תודה: 203
מספר הודעות: 2134

 #744  נשלח: שבת 10/12/2016 13:39

כבר כמה חודשים שלא נכנסתי לדיון הזה, אבל חשבתי לשתף גם כן.
אתמול הכנתי נתח הרבה יותר "פשוט" וכמובן גם פחות יקר מאשר הדברים שאני הולך עליהם בדר"כ, כתף בקר. ההשרייה הייתה דיי בסיסית, מיץ תפוזים עם שום, מלח, ומעט סוכר חום - למשך כ-12 שעות בלבד (לא קניתי את הבשר מספיק זמן מראש). למחרת הוצאתי שיפשיר ומרחתי בפלפל שחור ומעט מלח גס לפני ההכנסה למעשנת. העישון עצמו נמשך כ-3 שעות ב-100 מעלות, טמפ פנימית הייתה כ-61מעלות כשכיביתי את המעשנת, עלה בעוד כמעט מעלה עד שהוצאתי את הבשר.
מבחינת שבבי העץ, היה פה ערבוב של 3, בערך 40% תות, 40% תפוז, ו-20% masquite.

כמו שרשמו פה מעל, הבשר יוצא מצויין. לא נופל מהחלופות היקרות הרבה יותר שרובנו קופצים עליהן בדר"כ.




_________________
DIY Amplifier & links to projects
(1) הבעות תודה: אוריאורנשטיין
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #745  נשלח: שבת 10/12/2016 14:11

anatoli15 הבשר ניראה מעולה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #746  נשלח: שבת 10/12/2016 19:03

המרינדה של מיץ תפוזים מענינת - מה האפקט שמיץ התפוזים נותן ?
בישול קדירה ומעשנה בבסיסו נועד ל"השביח" נתחים זולים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #747  נשלח: ב' 12/12/2016 12:43


_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
nimo
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 12, 2013
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 75

 #748  נשלח: ד' 14/12/2016 12:06
עץ למעשנה

אני יכול להשתמש בעץ רגיל (כמו של קאמין) למעשנה?
בכול אופן אשמח לקבל המלצות על מקומות לקניה של פחמים \ עץ

תודה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #749  נשלח: ד' 14/12/2016 12:12

nimo
לא משתמשים בעץ רגיל ולא של קמין זה לא מתאים אלא מישתמשים בגזעים של פקאן דובדבן לימון תפוז אבוקדו
להמליץ לך על מקומות לא אוכל אבל אתה צריך לקנות גחלים שמחזיקים לפחות 3 שעות שיהיו גדולים וזה מעולה
בהצלחה

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
(1) הבעות תודה: nimo
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שחר20
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2016
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 18

 #750  נשלח: ד' 14/12/2016 20:20
אוכל להמליץ לך על פחמים למעשנת גדולים שעשויים מהדרים

ומחזקים הרבה זמן .....אם אתה מגיע לאזור קרית אתא יש מול בית הקברות (נקרא בשם הזויי בית עלמין ארץ החיים)מצד שני של הכביש מישהו בתוך מכולה מישהו שמוכר גחלים מעולים במחיר מצחיק ............גם למנגל וגם למעשנת שק של 20-25 קג ב100 שח גחלים מעולים
(1) הבעות תודה: nimo
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  49  |  50  |  51  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht