מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 49 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  48  |  49  |  50  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
דובוב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 19

 #721  נשלח: א' 20/11/2016 11:10
אסדו

משהו יכול לתת את המתכון המושלם לאסדו?

עדיף טרי או מיןשן?
להשרות בברין או לא.
כמה זמן לערך צריך.

תודה חברים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
mickeyar (Mickey)
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Dec 28, 2014
הבעות תודה: 62
מספר הודעות: 781

 #722  נשלח: א' 20/11/2016 12:23

בשביל פעם ב.. לעישון פסטרמה נניח, זה שווה משהו לשים על גריל גז של וובר?
https://store.weber.com/items/detail/1435
אם כן, אפשר הסבר קצר?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #723  נשלח: א' 20/11/2016 14:20

שפיץ שייטל + פסטרמה עוף




| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #724  נשלח: א' 20/11/2016 15:41

השפיץ שייטל ניראה פצצה
כמה זמן היה במעשנה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #725  נשלח: א' 20/11/2016 16:21

שעה 45 דק
הבעיה לא כמה זמן אלא טמפ פנימית לאיזה רמה אתה אוהב
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Meisar (Meisar Zamir)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2015
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 13

 #726  נשלח: ב' 21/11/2016 13:57
.

הי אור..נראה מדהים!
כמה טמפ פנימית הגיעה הפסטרמה?
ובאיזה טמפ הוצאת את השפיץ?
בחיים לא טעמתי..אז סומך עלייך על הרמת עשייה..ואיך הטעם שלו באמת?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #727  נשלח: ב' 21/11/2016 15:31

שפיץ 60 פסטרמה 73
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #728  נשלח: ב' 21/11/2016 15:33

שכחתי לצרף


| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #729  נשלח: ו' 25/11/2016 9:09

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
nimo
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Nov 12, 2013
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 75

 #730  נשלח: א' 27/11/2016 10:36
התחלה קשה חלק א'

אחרי שהתקנתי את המדחום במעשנת הרצתי בדיקה
קניתי פחמים של וובר ושבבי עץ לעישון
לפי המידע שקיבלתי פחמים אמורים להחזיק מספר שעות כך ש 3 קילו אמורים להספיק להרצה אחת
קניתי עוף שלם, מעט טיבול ויאללה למעשנת ....

הדלתקתי 1 קילו פחמים הכנסתי למעשנת המדחום עלה ל 50 מעלות (לא מספיק )
הדלקתי זריז עוד קילו , המדחום עלה ל 90 מעלות
הקטנתי את פתחי האוויר והארובה על מנת שהפחמים לא יגמרו מהר ויחזיקו זמן
לאחר שעה הגעתי לראות מה המצב הפחמים כבו והטמפרטורה כמובן... כלום

בקיצור :
1. איך אני גורם לפחמים שמור על חום מסויים לאורך זמן ??
2. את העץ השרתי במיים לכמה שעות ואז שמתי אותו ישירות על הפחמים .... עשן לא יצא מיזה וגם טעם לא
מה הדרך המומלצת לעבוד עם העץ

תודה מראש
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #731  נשלח: א' 27/11/2016 12:20

תרשום טלפון אנסה להסביר לך במקום לכתוב סיפור ארוך
(1) הבעות תודה: nimo
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 726
מספר הודעות: 4996

 #732  נשלח: א' 27/11/2016 19:56
Re: התחלה קשה חלק א'

nimo
·
קודם כל ברוך הבא לקהילת המעשנים

ההערה הכי חשובה שיש לי אילך בשלב זה נוכח הדברים שקראתי היא שאתה צריך לעבוד ברזולוציות של עשרות דקות ולא שעה.

המעקב אחרי הטמפרטורה צריך לביות פחות או יותר רציף עד שתדע איך המעשנת שלך מתנהגת ומה הפרמטרים בהם אתה שולט בטמפרטורה ובכמות העשן.

בשלבים הראשונים אני הייתי בודק את הטמפרטורה כל 5 דקות, היום אחרי עשרות קילוגרמים של בשר שעבר דרך המעשנת אני בודק ברזולוציה של רבע שעה עד חצי שעה.

בהצלחה
(1) הבעות תודה: nimo
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שחר20
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2016
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 18

 #733  נשלח: ב' 28/11/2016 8:35
לרוב בעיה של ירידת טמפ במהירות וגחלים שנגמרים

מהר יכולה להגיע ממעשבת בעלת עובי דופן דק שהטמפ לא נשמרת או מגחלים באיכות נמוכה, לרוב גחלי הדר גדולים ישמרו על טמפ גבוהה
3 קג של גחלים באיכות גבוהה יספיקו למחזור עישון קצר
המלצתי להכניס כמות גדולה יותר של גחלים 2 קג להגיע לטמפ הרצויה קרי 100 מעלות ורק אז להתחיל את התהליך הוספת גחלים לאורך העישון ......עלמנת לשמור על הטמפ הרצויה
כמובן שפתיחת האוויר מרובה תעלה את הטמפ מחד אולם זמן השימוש בגחלים ייקטן
בהצלחה
(1) הבעות תודה: nimo
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
SZLTF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 18, 2008

מיקום: קריות
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 147

 #734  נשלח: ג' 29/11/2016 14:29
כתף בקר מעושן

החלטתי לנסות לעשן כתף בקר,
קניתי כתף טרי כ-2 ק"ג,
השרייה בתמיסת מלח 5% +4 כפות סוכר לכ 40 שעות,
למריחה הכנתי תערובת של יין לבן, דבש, סילאן, חרדל דיז'ון צהוב חלק, וקצת שמן זית.

נכנס למעשנת גז של אמגאזית, שבבי עץ תות, סה"כ כ-300 גרם,
חמש וחצי שעות על 95-110 מעלות, שעתיים נוספות על 140-150 מעלות,
סה"כ 7.5 שעות, טמפ' הבשר הגיעה ל-72 מעלות, מדיום וול.

חברה זה יצא אחד הדברים הכי טעימים שאכלתי בחיים!
במיוחד הקצוות שממש נמסים בפה, קצת פחדתי שכתף יצא קצת מסטיק אבל לשמחתי לא כך.





(1) הבעות תודה: Itsik
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #735  נשלח: ג' 29/11/2016 14:37

SZLTF הבשר ניראה פצצה
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
(1) הבעות תודה: SZLTF
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  48  |  49  |  50  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht