מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 44 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  43  |  44  |  45  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
mickeyar (Mickey)
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Dec 28, 2014
הבעות תודה: 61
מספר הודעות: 779

 #646  נשלח: א' 14/08/2016 23:06

אוריאורנשטיין
תקשיב אדון אורנשטיין, או שאתה מפסיק להעלות לפה תמונות או שאתה מזמין את כל חברי השרשור הזה לארוחה!
ככה לא ניתן להמשיך.
טלויזיה קניתי, קיובוקס לקודי קניתי, גריל קניתי, מקרן ומסך קניתי, עכשיו מתכונן לקנות מערכת סראונד....דייי עכשיו גם מעשנת? אני בכלל לא אוהב בשר מעושן.
מנהלים נא לנעול!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
mickeyar (Mickey)
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Dec 28, 2014
הבעות תודה: 61
מספר הודעות: 779

 #647  נשלח: א' 14/08/2016 23:10

וגם roomba 980 וגם רובוט לחלונות שכחתי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #648  נשלח: ב' 15/08/2016 8:17

כל הכבוד לך אורי אורנשטיין אתה משתפר עם הזמן ומגיע לכולות טובות וממש כייף לראות את הפרסומים שלך
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 22, 2007
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 438

 #649  נשלח: ב' 15/08/2016 21:32

אורי
ספייר ריבס טלה זה שונה מחזה טלה?
לגבי עוף שלם מעושן, יש יתרון כלשהו בהשארת הצאוור? נראה שהבשר בו יוצא יבש בעישון לא?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #650  נשלח: ב' 15/08/2016 23:44

ספריבס זה צלעות חזה זה נתח אחר לגמרי , טרם עישנתי אותו
צוואר - לא מוריד כי אין לי סבה להתעסק עם זה למרות שאיני אוכל את זה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שחר20
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2016
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 18

 #651  נשלח: ו' 26/08/2016 8:42

שאלת לחות וטמפ ...מנסינות שאני עושה במעשנת באשר אני מניח כלי גדול עם נוזלים הטמפ יורדת באופן ישיר לכמות הלחות (כמות המים) במעשנת השינוי יכול להשפיע עד 10 מעלות ......אם המעשנת אצלי ב100 אשר אני דואג ללחות גבוהה הטמפ 90 אבל חישוב הזמן ישאר לפי 100 ואכן הבשר יוצא מאוד לך ואין השפעה על טעם אפקט העישון מישהו לוקח זאת בחשבון אשמח ללמוד לשמוע .וכמובן קשה לעלות את הטמפ במהירות
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #652  נשלח: ו' 26/08/2016 12:53

הי שחר20
שמעתי שזה אכן מוריד הטמפ יורדת באופן ישיר וגם אני נהגתי כך בעבר אבל הפסקתי כי אצלי זה עשה הרבה בעיות
ד.א הטמפ המומלצת היא 110 או 120 עם קצת סטיות
בהצלחה

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שחר20
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2016
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 18

 #653  נשלח: ו' 26/08/2016 13:05

noam3039 כתב:
הי שחר20
שמעתי שזה אכן מוריד הטמפ יורדת באופן ישיר וגם אני נהגתי כך בעבר אבל הפסקתי כי אצלי זה עשה הרבה בעיות
ד.א הטמפ המומלצת היא 110 או 120 עם קצת סטיות
בהצלחה


·תודה. הפסקת להשתמש במים? .... אצלי במעשנת מצאתי ש100 מעלות כמובן עם מינימום סטיה זהוי טמפ אידאלית אולי בגלל מרחק הבשר מהגחלים. אתה לא מרגיש הבדל בבשר כאשר כמות הלחות קטנה?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 3658

 #654  נשלח: שבת 27/08/2016 19:29

רביעיית טי בון במעשנת



הוצאו ב 50c וקיבלו צריבה עם מבער



מוכן




_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #655  נשלח: א' 28/08/2016 11:38

תודה על השיתוף OferL יצא לך מעולה
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
(1) הבעות תודה: OferL
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
keystone
חבר ותיק
חבר ותיק


הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2007
הבעות תודה: 44
מספר הודעות: 1023

 #656  נשלח: א' 28/08/2016 22:15

שחר20
·
ברמה העקרונית, במידה ואתה דואג כל שעה~ ללחלח טוב את הבשר, זה טוב מספיק ואין צורך להשתמש במים, בטח לא בהרבה.

באופן מעשי - בפרה נמוכה, אני משתדל לקנות את החלקים עם העור עליהם ולעשן ללא קערת נוזלים (נתחים עבים).
החלק החיצוני\העור נשרף (וזה מצויין) ומייצר שכבת הגנה לבשר עצמו.
בבקר אני מעדיף להשאיר קערה עם מעט מים בנוסף להרטבת הנתח.


















| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שחר20
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2016
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 18

 #657  נשלח: א' 28/08/2016 22:43
תודה על התשובה....ועל התיאבון מהתמונות

בסופש אעשה עופות ונתח פיקניה ונתח אנטריקוט ואודיד את כמות הנוזלים למינימום... וניראה את התוצאה
האים הרטבת הנתח מסייעת ללחות בלבד? היות והנזלים לא יחדרו ואף יורידו את טמפ הנתחים....
האים את כל הנתנחים אתה מרטיב באותה משרה?
תןדה שחר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
keystone
חבר ותיק
חבר ותיק


הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2007
הבעות תודה: 44
מספר הודעות: 1023

 #658  נשלח: ב' 29/08/2016 8:15
Re: תודה על התשובה....ועל התיאבון מהתמונות

שחר20

לחלק מהנתחים אני עושה בריין לפני, עוזר לטעמי לשמור אותם עסיסיים.
מבחינת ההרטבה, אני משתמש באותו בסיס - תפוחים טבעי - לרוב המשרים. בנתחים שונים אני מערבב\מוהל בנוזלים ותבלינים אחרים.
נתקלתי גם בכאלו שפשוט השפריצו מים.
(1) הבעות תודה: שחר20
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #659  נשלח: ב' 29/08/2016 13:13

חומר גלם לסנדויצים ואו תוספת לפסטה סלט וכו
2 חזות הודו בטעמים שונים
נתח פרה נמוכה - פסטרמה רומנית



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #660  נשלח: ב' 29/08/2016 14:13

יפה מאוד הפרסום אורי אורנשטיין הבשר ניראה מגרה מאוד
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  43  |  44  |  45  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht