מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 43 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  42  |  43  |  44  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #631  נשלח: ב' 01/08/2016 6:28

OferL התמונות מעולות ממש מגרה
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
(1) הבעות תודה: OferL
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
sknelman (Shimon)
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Mar 26, 2015
מספר הודעות: 78

 #632  נשלח: ו' 12/08/2016 10:50

שלום,
היום התחשדשתי במעשנת של וובר 47, רוצה לנסות אותה עם מתכון פשוט לעוף, אולי שפונדרה, ירקות.
תעזרו בבקשה עם מתכונים וטיפים.
תודה!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #633  נשלח: ו' 12/08/2016 15:09

עוף שלם תשרה אותו בתמיסת מים ומלח יחס של 1.5 כף מלח ל2.5 כוסות מים למשך12-24 שע מעבר למלח יש המוסיפים תבלינים פלפל אנגלי עלי דפנה שום וכו .
לפני הכנסה למעשנה מרח ברוטב ברביקיו או תערובת של ברביקיו עם סריצצה או שילוב לש סילאן צילי מתוק רטוב סוייה פפריקה אדומה קטשופ וקצת פלפל שחור תערובת יבשה כגון טוסקנה מונטריאול [יש לקנות מוכן וניתן להכין לבד
הדלקת המעשנה - הדלקת פחמים מחוץ למשענה ואז להכניס למעשנה ששמת שם פימים - כש- הטמפרטואה תתיצב ב110-100 הכנס את העוף על מתקן או על הרשת .
החוכמה החשובה במשענה זה שמירה על טמפ יציבה עי משחק של פתחי האיוורור התחתונים אם השימוש במדחום של המעשנה בלבד אז אל תצפה לשינוי מהירים כמו כן אל תפתח ללא צורך החוכמה - סבלנות
צפי עשיה 3-3.5 שע טמפ פנימית של העוף 70-72 - חייב מדחום . כשתגיע לטמפ של 60 כסה/עטוף את העוף בנייר כסף עד לטמפ נכונה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #634  נשלח: ו' 12/08/2016 15:11

ממליץ
מניסיון אל תרוץ לנתחי בקר יקרים תתאמן על נתחים זולים עוף פסטרמה הודו
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
anatoli15
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Mar 11, 2005
הבעות תודה: 203
מספר הודעות: 2134

 #635  נשלח: שבת 13/08/2016 11:31

אז הגיע הזמן שגם אני אצטרף פה לדיון, בכדי להיות מוכן למעשנת.
אז אחרי שנים של מינגול, גם אני החלטתי שהגיע הזמן לגוון והזמנתי מעשנת. היא מיועדת להגיע אליי עוד שבועיים, ועד אז אני מנסה להכין את הכל בכדי שיהיה אפשר להשתמש בה כבר באותו היום. אז בין ההכנות, צריך גם לדאוג שיהיו לי שבבי עץ. אומנם המעשנת היא כזו שאפשר להפעיל גם על פחם וגם על גז, אבל אני מתכוון להשתמש בגז מאחר וזה פשוט נח לי יותר.
השאלה העיקרית שלי כרגע היא מהיכן כדאי לרכוש שבבי עץ מתאימים? אני מעדיף לרכוש בארץ בכדי לא לחכות יותר משבועיים עד שהם יגיעו. יהיה מבאס אם המעשנת תהייה פה, ומה שימנע ממני מלהשתמש בה היא מחסור בשבבי עץ
לעתיד אין לי בעיה להזמין גם מחול במיד והמחירים טובים יותר והמבחר גדול יותר, אך כרגע אני צריך פיתרון מהיר יותר לעתיד הקרוב.
אשמח לעזרה בעניין. אני מניח שזה משהו שלא ניתן לרכוש בסופר, וצריך לרכוש מחנויות שמתעסקות ספציפית בזה? במידה וכן, איפה כדאי לרכוש?

_________________
DIY Amplifier & links to projects
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Mad-Dog
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Sep 15, 2007
הבעות תודה: 405
מספר הודעות: 3446

 #636  נשלח: שבת 13/08/2016 12:06

oferlaor
·
איפה אתה קונה בשר באיזור ? (מודיעין)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Mad-Dog
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Sep 15, 2007
הבעות תודה: 405
מספר הודעות: 3446

 #637  נשלח: שבת 13/08/2016 12:16

shay1 כתב:
חברים חמש שעות של עישון במעשנת נתח האסדו יצא רך כמו חמאה והתפרק מהעצמות בעצמו


·ימממ מגרה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שחר20
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2016
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 18

 #638  נשלח: שבת 13/08/2016 13:54
שלום חברים האים שימוש בענפי דובדבן תפוח וכו

שווה לאפקט השבבים (אני מעריך שכן) והאים כדי להשתמש לצורך הארומה בענפים יבשים שהושרו במים או בשבבי עץ שנכתכו השנה
תודה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 90
מספר הודעות: 3687

 #639  נשלח: שבת 13/08/2016 14:13

anatoli15

שבבים אפשר להזמין בארץ באינטרנט מחברות כמו גזם.
אפשר גם לקנות מיבואן כמו איזידריי שמביא pellets מחו"ל.
התוצאה דומה. המבחר של סוגי פלטס הוא גדול יותר.

שחר20
לא ממליץ לך להשרות במים. זה נותן תוצאה של הרבה עשן אבל עשן מלוכלך שיתן טעם של פיח לאוכל.

אני עברתי לשימוש בגזרי עצים. עץ אלון יבש חתוך. תראו בתמונה.
מכין כמות קטנה של גחלים ושם עליה חתיכת עץ אחת. העץ בוער תוך דקות ואחרי 10-15 דקות מקבלים חום ועשן כחול שקוף. אידאלי לעישון. ארוך עם טמפ נמוכה או קצר עם חום גבוה זה נקבע לפי המרחק מהאש והאם שמים בינהם כלי מים או לא. די פשוט והתוצאות מדהימות באיכותן. להקפיד על עץ איכותי יבש ורצוי גם לחמם אותו לפני השריפה.



עשן כחול דק

לא צריך לפחד מאש...


_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #640  נשלח: שבת 13/08/2016 14:33

יפה מאוד OferL
ומהכן אתה מביא את עצי האלון

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שחר20
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2016
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 18

 #641  נשלח: שבת 13/08/2016 15:29
תודה , אעלה לרמת הגולן אביא חתיכות עצי דובדבן ותפוח ובעצם זה

ייתן את הארומה כפי שאני מבין מתגובתך?
·
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 90
מספר הודעות: 3687

 #642  נשלח: שבת 13/08/2016 17:21

noam3039
·
את הערימה הזו קניתי בפקיעין. אפשר למצוא הרבה שמוכרים בצפון /דרום.

שחר20

נראה לי שכן. רק תתמקד בעץ יבש...

_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #643  נשלח: שבת 13/08/2016 17:48

OferL כתב:
@noam3039
·
את הערימה הזו קניתי בפקיעין. אפשר למצוא הרבה שמוכרים בצפון /דרום.

שחר20

נראה לי שכן. רק תתמקד בעץ יבש...


·תודה רבה לך
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
sknelman (Shimon)
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Mar 26, 2015
מספר הודעות: 78

 #644  נשלח: א' 14/08/2016 18:21

אוריאורנשטיין כתב:
עוף שלם תשרה אותו בתמיסת מים ומלח יחס של 1.5 כף מלח ל2.5 כוסות מים למשך12-24 שע מעבר למלח יש המוסיפים תבלינים פלפל אנגלי עלי דפנה שום וכו .
לפני הכנסה למעשנה מרח ברוטב ברביקיו או תערובת של ברביקיו עם סריצצה או שילוב לש סילאן צילי מתוק רטוב סוייה פפריקה אדומה קטשופ וקצת פלפל שחור תערובת יבשה כגון טוסקנה מונטריאול [יש לקנות מוכן וניתן להכין לבד
הדלקת המעשנה - הדלקת פחמים מחוץ למשענה ואז להכניס למעשנה ששמת שם פימים - כש- הטמפרטואה תתיצב ב110-100 הכנס את העוף על מתקן או על הרשת .
החוכמה החשובה במשענה זה שמירה על טמפ יציבה עי משחק של פתחי האיוורור התחתונים אם השימוש במדחום של המעשנה בלבד אז אל תצפה לשינוי מהירים כמו כן אל תפתח ללא צורך החוכמה - סבלנות
צפי עשיה 3-3.5 שע טמפ פנימית של העוף 70-72 - חייב מדחום . כשתגיע לטמפ של 60 כסה/עטוף את העוף בנייר כסף עד לטמפ נכונה.


·
תודה רבה!
רציתי להפעיל את העסק בשבת בצהריים, קניתי שתי עופות ואז נזכרתי לגבי תשע באב, בקיצור החלטתי לא להצבן את השכנים הדתיים.
אעשה בסוף שבוע הזה, תודה על ההמלצות!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #645  נשלח: א' 14/08/2016 22:53

ספריבס טלה
ולצמחונים עוף





| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  42  |  43  |  44  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht