מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 40 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  39  |  40  |  41  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #586  נשלח: ו' 22/04/2016 16:26

יפה אוריאורנשטיין הסלמון מעדן
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
chmias
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 21, 2016
מספר הודעות: 14

 #587  נשלח: א' 24/04/2016 11:50
עצים לעישון

היי

אוריאורנשטיין, מה המחיר לכל שק ובאיזה משקל?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #588  נשלח: א' 24/04/2016 12:03

חמיטב זכרוני כ100 שח עם משלוח הביתה.
משקל לא זוכר בדיוק דבר עם "גזם"
(1) הבעות תודה: chmias
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוהד4565
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2016
מספר הודעות: 1

 #589  נשלח: ה' 28/04/2016 12:03

שלום לכולם
יש לי כמה שאלות...
אשמח אם תוכלו לעזור לי...
אני רוצה לבנות מעשנה
המידות שחשבתי לתא העישון לא כולל רגליים וארובה
150*50*50
אז ככה
1 האם זהו גודל מספיק לשימוש ביתי כולל אירוח
2 מהו הגודל של תא הפחם שצריך להיות
3 גובה הארובה
4 מהו עובי הלוחות ברזל שמומלץ? חשבתי על 4מ״מ
5 האם צריך לעשות אחרי הבנייה ניקוי והשחמה או שרק מספיק צביעה בצבע שמיועד לחום
6 האם יש לכם טיפים/דברים שהייתם משפרים במעשנה שלכם
5 קראתי את כל הדפים בשירשור ובאמת שהחכמתי ואלו השאלו שנשארו לי...
חג שמח ותודה לכל העוזרים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #590  נשלח: א' 01/05/2016 13:08

אוהד4565 כתב:
שלום לכולם
יש לי כמה שאלות...
אשמח אם תוכלו לעזור לי...
אני רוצה לבנות מעשנה
המידות שחשבתי לתא העישון לא כולל רגליים וארובה
150*50*50
אז ככה
1 האם זהו גודל מספיק לשימוש ביתי כולל אירוח
2 מהו הגודל של תא הפחם שצריך להיות
3 גובה הארובה
4 מהו עובי הלוחות ברזל שמומלץ? חשבתי על 4מ״מ
5 האם צריך לעשות אחרי הבנייה ניקוי והשחמה או שרק מספיק צביעה בצבע שמיועד לחום
6 האם יש לכם טיפים/דברים שהייתם משפרים במעשנה שלכם
5 קראתי את כל הדפים בשירשור ובאמת שהחכמתי ואלו השאלו שנשארו לי...
חג שמח ותודה לכל העוזרים


·נסה לחפש בקבוצות בפיס על מעשנות
בהצלחה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #591  נשלח: א' 01/05/2016 14:01

נתח פיקנייה ,שהה במרינדה חמוץ מתוק וחרדל גרגרים


(1) הבעות תודה: YoniFridman
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #592  נשלח: א' 01/05/2016 17:38

אוריאורנשטיין כתב:
נתח פיקנייה ,שהה במרינדה חמוץ מתוק וחרדל גרגרים


·אךךךך זה טוב מאוד אורי כל הכבוד אתה משתפר בביצועי העשון ישר כוח
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
inonlevy (ינון לוי)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Dec 10, 2009

מיקום: נס ציונה
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 331

 #593  נשלח: א' 01/05/2016 19:30

תוכל לפרסם את המרינדה?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #594  נשלח: א' 01/05/2016 22:58

מרינדה :- רוטב סיני חמוץ תוק , סילן חרדל גרגרים פלפל שחור גרוס מלח אטלנטי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #595  נשלח: א' 08/05/2016 17:49

לא בא לי על בשר כבד ,
סתם יום של עוף מריח וטעים



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #596  נשלח: ב' 09/05/2016 15:12

אוריאורנשטיין כתב:
לא בא לי על בשר כבד ,
סתם יום של עוף מריח וטעים


·לעוף יש צבע משגע איך תבלת אותו
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #597  נשלח: ב' 09/05/2016 15:29

מעבר לbrin הכי פושטי -מים מלח סוכר חום ,
סריצצה רוטב ברביקוי רוטב גק דניאלס חריף וקצת תיבול בפילדלפיה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #598  נשלח: ג' 10/05/2016 7:06

אוריאורנשטיין כתב:
מעבר לbrin הכי פושטי -מים מלח סוכר חום ,
סריצצה רוטב ברביקוי רוטב גק דניאלס חריף וקצת תיבול בפילדלפיה


·תודה רבה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #599  נשלח: שבת 21/05/2016 15:46

up
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 22, 2007
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 438

 #600  נשלח: ה' 02/06/2016 15:15

ראיתם מי הגיע לארץ? טרייגר גרילס! אם רק היה לי מספיק כסף..

http://www.traegergrills.co.il/
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  39  |  40  |  41  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht