מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 37 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  36  |  37  |  38  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #541  נשלח: א' 27/03/2016 16:24

אני משתמש בכד כזה
http://www.ezidri.co.il/?categoryId=22700&item...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 91
מספר הודעות: 3688

 #542  נשלח: א' 27/03/2016 16:53

אני אלתרתי משהו דומה מכלי לסוכר ונייר אלומיניום לאיטום.
הרעיון הוא לתת לשבבים להתבשל בחום מבלי לשרוף במהירות.
העשן יוצא באיטיות דרך פתח קטן ולא במכה אחת.

_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #543  נשלח: ד' 30/03/2016 11:41

שאול מהיכן זה ?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #544  נשלח: ד' 30/03/2016 11:43

עלתה כאן השאלה של זמני עישון
בעיקרון אני מתייחס לטמפ פנימית בלבד של הנתח הזמן הוא נושא כללי בלבד
צירפתי לינק לנושא טמפ + זמני עישון

https://www.pinterest.com/pin/163959242660338515/
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 56
מספר הודעות: 1992

 #545  נשלח: ד' 30/03/2016 14:44

טוב חברים לאחר נסיון קצת מוזר עם שוקי העוף אני רוצה להכין עכשיו ברווז ממולא באורז ובשר במעשנה מה דכתכם יש מצב?
_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 56
מספר הודעות: 1992

 #546  נשלח: ו' 01/04/2016 16:09

חברים ברווז קצת קשה לכם מה בנוגע לנתח אסאדו ראית כמה חברים כאן שכבר הכינו יש טיפים למתכונים או לצורת עשיה
_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #547  נשלח: ו' 01/04/2016 18:28

אסאדו צריך הרבה זמן.. תתחיל כמה 3-4 שעות חשוף (כמובן להרטיב מדי פעם)
אחרי 3-4 שעות לעטוף בנייר אלומניום ולהמשיך, עד שנעשה מספיק רך לטעמך...

מבחינת תיבול - אני מעדיף פלפל ומלח
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 56
מספר הודעות: 1992

 #548  נשלח: ו' 01/04/2016 19:14

agnostic כתב:
אסאדו צריך הרבה זמן.. תתחיל כמה 3-4 שעות חשוף (כמובן להרטיב מדי פעם)
אחרי 3-4 שעות לעטוף בנייר אלומניום ולהמשיך, עד שנעשה מספיק רך לטעמך...

מבחינת תיבול - אני מעדיף פלפל ומלח


במה אתה מרטיב את נתח הבשר ?

_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #549  נשלח: שבת 02/04/2016 12:52

shay1
·
מיץ תפוחים, בירה, יין... מה שבנמצא...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 56
מספר הודעות: 1992

 #550  נשלח: שבת 02/04/2016 15:23

חברים חמש שעות של עישון במעשנת נתח האסדו יצא רך כמו חמאה והתפרק מהעצמות בעצמו





_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
(1) הבעות תודה: molvy
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #551  נשלח: א' 03/04/2016 7:43

shai1 נראה פגז
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 56
מספר הודעות: 1992

 #552  נשלח: א' 03/04/2016 7:57

agnostic כתב:
@shai1 נראה פגז

תודה . בפעם הבאה אני אחפש מרינדה טובה כדי להחדיר יותר טעמים מלח ופלפל לבד לא מספיקים כניראה שהם מאבדים קצת את האפקט אחרי כול כך הרבה זמן בחום

_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #553  נשלח: א' 03/04/2016 8:56

אז ככה .. לאחר ניסיונות רבים, אני ירדתי ממרינדות ועברתי לראבים יבשים.
לדעתי הראב היבש חודר יותר טוב לבשר. (כמובן אחרי לילה/שניים במקרר)
מתכונים
http://amazingribs.com/recipes/rubs_pastes_marinad...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 56
מספר הודעות: 1992

 #554  נשלח: א' 03/04/2016 9:19

agnostic כתב:
אז ככה .. לאחר ניסיונות רבים, אני ירדתי ממרינדות ועברתי לראבים יבשים.
לדעתי הראב היבש חודר יותר טוב לבשר. (כמובן אחרי לילה/שניים במקרר)
מתכונים
http://amazingribs.com/recipes/rubs_pastes_marinad...


טיבול יבש זה אחלה גם אני אוהב את הטיבול היבש על פני מרינדות אבל לדעתי דווקא בתיבול היבש מנסיון של ברביקיו לפחות ,הידע שצריך לצבור כדי להגיע לטעם הנכון הוא ארוך מאוד ולפעמים גם מאוד מאכזב והסיכוי לטעות גבוה יותר. לדעתי תבלינים יבשים בעיקר ספייסים הם יותר דומיננטים מאשר תבלינים רטובים והחדירה שלהם לבשר יותר עמוקה ויותר חזקה והסיכוי לקבל משהו לא טעים בעליל גבוה אני לא יודע איך זה בא לידי ביטוי במעשנת לאחר פרק שזמן ארוך כול כך של חום , אבל במרינדות לדעתי הסיכוי לקבל משהוא לא אכיל נמוך יותר

_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.


נערך בפעם אחרונה על-ידי shay1 בתאריך א' 03/04/2016 14:43, נערך סך הכל פעם אחת
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3395
מספר הודעות: 67718

 #555  נשלח: א' 03/04/2016 12:45

תלוי מה המטרה. יש ראבים מעולים, רוטב לעיתים רחוקות נצרב והופך את התהליך לפחות אטרקטיבי.
_________________
נא לא להאכיל את הטרול
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  36  |  37  |  38  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht