מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 35 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  34  |  35  |  36  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #511  נשלח: ה' 10/03/2016 12:23

תנסה גם אסאדו
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דובוב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 19

 #512  נשלח: ו' 11/03/2016 10:38

מעולה תודה רבה.אתה יכול לפרט קצת על דרך העשיה.בעיקר על גודל הנתחים וזמן עישון
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 56
מספר הודעות: 1992

 #513  נשלח: ו' 11/03/2016 14:27

בשביל התחלה ללמוד את רזי העישון קניתי שוקיים עוף, יש למישהו מתכון מעניין ?
מה מולץ תלייה או במגש ?

_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #514  נשלח: שבת 12/03/2016 9:34

אני מניח את הכל על הרשת, רק אם אין מקום תולה...
דובב - תסתכל בקישור כמה הודעה למעלה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דובוב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 19

 #515  נשלח: א' 13/03/2016 1:52

הסתכלתי וקראתי.אבל אשמח יותר פרוט כמה זמן לסוגי הבשרים השונים.אנטריקוט למשל או צאך
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #516  נשלח: א' 13/03/2016 15:49

שפיץ שייטל ששהה במרינדה של קברנה סובניון עם שום 18 שע



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #517  נשלח: א' 13/03/2016 15:58

אוריאורנשטיין כתב:
שפיץ שייטל ששהה במרינדה של קברנה סובניון עם שום 18 שע


·פשוט תענוג לראות את זה מזה מגרה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #518  נשלח: א' 13/03/2016 16:04

דובוב כתב:
הסתכלתי וקראתי.אבל אשמח יותר פרוט כמה זמן לסוגי הבשרים השונים.אנטריקוט למשל או צאך


אני לא ממש מודד זמן, אלא מתכוונן על הטמפרטורה הפנימית הרצויה של הנתח.
למשל אנטריקוט - אני אוהב להוציא ב- 60
סינטה - ב -56
וכיו"ב.


נערך בפעם אחרונה על-ידי agnostic בתאריך א' 13/03/2016 23:27, נערך סך הכל פעם אחת
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #519  נשלח: א' 13/03/2016 17:36

קיימתי את האמרה טוב שכן קרוב מאח רחוק

2 קג אנטריקוט מרינדה יין + שום , איד שמנ"ז+ פלפל ומלח אחד חרדל מלח + פלפל




| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 723
מספר הודעות: 4986

 #520  נשלח: ב' 14/03/2016 11:26

אוריאורנשטיין
·
יכול להיות שטמפרטורת המעשנת הייתה גבוהה מידי? יש סביב הבשר האדום (מדיום ) שכבה די עבה של וול-דן.

סה"כ נראה טעים !
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #521  נשלח: ב' 14/03/2016 12:46

לא ,כנראה נובע מזוית חיתוך שעשיתי עמ לטעום לפני שמסרתי את הנתחים וזוית הצילום
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דובוב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 19

 #522  נשלח: ב' 14/03/2016 21:47

משהו עשה שוקי הודו?איך יצא?וכמה זמן לערך?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #523  נשלח: א' 20/03/2016 16:10

יום ים - סלמון מעושן עם יין שרדונה מבורגון


| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 22, 2007
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 438

 #524  נשלח: א' 20/03/2016 16:18

אורי סחטיין, עם איזה מעשנה אתה? WEBER?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #525  נשלח: א' 20/03/2016 16:28

כן הכי קטנה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  34  |  35  |  36  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht