מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 34 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  33  |  34  |  35  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 22, 2007
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 438

 #496  נשלח: ה' 25/02/2016 16:32

shay1 כתב:
עישון נקי או שהשרת את הבשר במרינדה ?


נ.ב מי יודע איפה אפשר לקנות ברווז ?


·בסופרים של דאבח יש ברווז וגם במעדניות רוסיות (לא בכולן מן הסתם)
אצל הרוסים גם יש ארנבים וכמובן הרבה חזיר.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 54
מספר הודעות: 1933

 #497  נשלח: ה' 25/02/2016 16:39

Triple-z כתב:

ציטוט:
...


·בסופרים של דאבח יש ברווז וגם במעדניות רוסיות (לא בכולן מן הסתם)
אצל הרוסים גם יש ארנבים וכמובן הרבה חזיר.

מעדניות רוסיות זאת אומרת גם טיב טעם?
איפה יש באזור המרכז מעדניות של רוסים?
דבח ראיתי שהוא בעיקר בצפון הארץ

_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #498  נשלח: ה' 25/02/2016 17:09

בטיב טעם פולג ראיתי ברווז טרי (וגם רכשתי) לא מעט פעמים.
(2) הבעות תודה: shay1 , דובוב
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דובוב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 19

 #499  נשלח: שבת 05/03/2016 21:38
חזה הודו

משהו יכול לתת טיפים איך להכין חזה הודו?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #500  נשלח: א' 06/03/2016 16:13

יום ראשון יום המעשנה
פסטרמה הודו שתספיק למס סנדביצים



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #501  נשלח: א' 06/03/2016 16:19

דובב לבקשתך :-
brin של לפחות 12 שעות במקרר כמובן - 1.1/2 ליטר מים 2 כפות מלח גס 4 כפות סוכר חום, כף סויה עלי דפנה 4 שיני שום מרוסקות 2 כפיות פפריקה חריפה או 2 כפיות פפריקה מתוקה פלפל שחור גרוס כפית גרגרי פלפל אנגלי עלי דפנה לימוס פרוס .

שטיפה יבוש ולבחירתך ללא rub ורק זיגוג של דבש + מיץ תפוזים או טעמים שונים כתוב אחד מהם שהיום עשיתי :-
2 כפות סילאן כף שמן זית כף חרדל חלק 2 כפות חרדל גרגרים
צפי עשיון כ3.5 שעות טמפ פנימית 70 להוציא ולתת לזה להתקרר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דובוב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 19

 #502  נשלח: א' 06/03/2016 19:42

תודהרבה.מאיפה מביאים רשת כזו
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #503  נשלח: א' 06/03/2016 20:08

קניתי בגרנד קניון חיפה אבל מצוי בככל חנות רצינית שעוסקת בבישול
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דובוב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 19

 #504  נשלח: א' 06/03/2016 20:26

תודה רבה!!!
טוב חברים תנו קצת עצות.
התחלתי בעופות עשיתי דגים פרגיות צוריסוס אסדו וחזה הודו...מה השלב הבא???
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 54
מספר הודעות: 1933

 #505  נשלח: א' 06/03/2016 20:33

המעשנת מוכנה
אשמח לעצות למתחילים כגון טמפרטורת עישון למוצרים שונים למתכונים
והאם יש חשיבות לסוג הפחם?

_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #506  נשלח: ב' 07/03/2016 8:59

shay1 כתב:
המעשנת מוכנה
אשמח לעצות למתחילים כגון טמפרטורת עישון למוצרים שונים למתכונים
והאם יש חשיבות לסוג הפחם?


·קודם כל אשמח לראות תמונות של המעשנת

עכשיו
לגבי פחמים רצוי שיהיו אכותים שיחזיקו מעמד , וגם אפשר להכניס עץ פקן או אגוז יבש
בתור התחלה תעשה עוף שלם או כרעיים שוקיים
בהצלחה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 54
מספר הודעות: 1933

 #507  נשלח: ב' 07/03/2016 9:07

מה לגבי טמפרטורת עישון לסוגים שונים של בשר ? אני מבין שכול מעשנת היא שונה בגודלה
אבל האם יש איזה דרך כדי לדאוג לטמפרטורה קבוע לאורך העישון (אחרת זה מצריך להיות ליד המעשנת שעות על גבי שעות ) או שזה רק עניין של נסיון ?
יש למישהו מתכון לברווז מעושן ?
לעניין התמונות תמצא אותם בדף 36

_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #508  נשלח: ב' 07/03/2016 9:48

shay1

ככלל, טמפרטורה במעשנה סביב 107 מעלות (נגזרת של 225 פרנהייט). נכון לכל סוגי הבשר.
הדרך לשמור על הטמפרטורה היא ניסיון ושימוש בפחמים טובים לעישון.
כלומר, לא שקיות שבבים מהסופר אלא פחמים גדולים יותר ששומרים על טמפרטורה קבועה יחסית לאורך זמן.

ברווז מעושן - תשרה יומיים במיץ תפוזים, ג'ינג'ר, פפריקה ושאר תבלינים לפי אהבתך.
תייבש ותעשן כ-4 שעות, עד לטמפרטורה פנימית של 70-75.

והנה טבלת זמנים לרפרנס (לא ממש מסכים עם הכל, אבל לרעיון כללי):
http://www.deejayssmokepit.net/Downloads_files/Tim...

·
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דובוב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 19

 #509  נשלח: ד' 09/03/2016 10:50

משהו יכול לתת על המלצות.איזה סוגי בשר(לא עוף).אפשר והולך טוב במעשנה?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #510  נשלח: ה' 10/03/2016 8:28

דובוב כתב:
משהו יכול לתת על המלצות.איזה סוגי בשר(לא עוף).אפשר והולך טוב במעשנה?


בשרים שניסיתי ואהבתי:

סינטה, שייטל, שפיץ שייטל, שפיץ צ'אך (פיקנייה), שפונדרה עם העצם (אסאדו), אנטריקוט (עם ובלי העצם. עם העצם הרבה יותר טוב)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  33  |  34  |  35  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht