מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 31 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  30  |  31  |  32  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
sshh11
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 6

 #451  נשלח: ה' 14/01/2016 2:30

לאחר מספר טעימות של בשר שעבר במעשנת החלטתי לבנות לי אחת כזו, זה התחיל במחשבה על משהו פשוט "שיעשה את העבודה" ולאחר קריאה בפורומים בארץ ובחול הבנתי שזה פשוט צריך להיות משהו אחר ממה שחשבתי כדי שהתוצאות יהיו מעבר למספיק טובות.
הפרדה בין האש לבשר, מצערות בין האש לבשר לשליטה בכמות העשן מצערות לחסימת הארובות רשת עבה מד טמפרטורה לתא העישון ומד טמפרטורה לבשר, נעשה שימוש בצנרת נירוסטה ,רשת נירוסטה עבה. העבודה לא היתה קלה אבל אני שמח לראות את התוצאה.
המעשנת עדיין לא עבדה בכלל מקווה לעשות איתה משהו בסופש. הוזמנו 2 שעוני טמפרטורה לתא העישון ומד טמפרטורה לבשר של CAPPEC עם 2 חיישנים ו BT גאדגט נחמד .





| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 3658

 #452  נשלח: ה' 14/01/2016 9:37

נראה מעניין מאד וביצוע מרשים.
לא כל כך מובן לי איך החום יעבור בצנרת מבלי לזלוג לסביבה.
אבל נדע אחרי שתדליק! בהצלחה

_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #453  נשלח: ה' 14/01/2016 9:38

מרשים ביותר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #454  נשלח: ה' 14/01/2016 10:22

פששש כל הכבוד ניראה טוב
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
sshh11
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 6

 #455  נשלח: ה' 14/01/2016 17:43

OferL כתב:
נראה מעניין מאד וביצוע מרשים.
לא כל כך מובן לי איך החום יעבור בצנרת מבלי לזלוג לסביבה.
אבל נדע אחרי שתדליק! בהצלחה


תודה לכולם!

oferl הצנרת עבה ומרותכת לחביות (ארגון) אני לא רואה סיבה לזליגה משמעותית.

אבל כמו שאמרת נדליק ונראה

ד"א מאיפה אני מביא עצים\גחלים למעשנת ?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #456  נשלח: ה' 14/01/2016 18:21

sshh11
·
כל הכבוד

עבודה יפייפיה

בהצלחה ובתיאבון!
(1) הבעות תודה: sshh11
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #457  נשלח: א' 17/01/2016 9:23

sshh11 כתב:

ציטוט:
...


תודה לכולם!

oferl הצנרת עבה ומרותכת לחביות (ארגון) אני לא רואה סיבה לזליגה משמעותית.

אבל כמו שאמרת נדליק ונראה

ד"א מאיפה אני מביא עצים\גחלים למעשנת ?

מאיפה אתה?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
sshh11
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 6

 #458  נשלח: א' 17/01/2016 11:44

מראשל"צ
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
sshh11
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 14, 2016
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 6

 #459  נשלח: ה' 21/01/2016 18:44

טוב קיבלתי את מד הטמפרטורה למעשנת ומד טמפרטורה לבשר של cappec גאדגט נחמד שעובד מעולה, הפעלתי את המעשנת, שמתי 2 עופות וכנפיים יצא גן עדן


(1) הבעות תודה: molvy
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #460  נשלח: ה' 21/01/2016 20:38

sshh11 כתב:
טוב קיבלתי את מד הטמפרטורה למעשנת ומד טמפרטורה לבשר של cappec גאדגט נחמד שעובד מעולה, הפעלתי את המעשנת, שמתי 2 עופות וכנפיים יצא גן עדן


·רואים שיצא לך פצצה כל הכבוד לך
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #461  נשלח: ה' 21/01/2016 21:26

תתחדש על המעשנת ..... ובתיאבון.

זו תחילתה של התמכרות טעימה!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #462  נשלח: ו' 05/02/2016 15:37

up חברים אשמח לעוד פרסומים
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #463  נשלח: ה' 11/02/2016 13:56

שלום לכולם
לא יודע למה לא קיבלתי במייל פירסומים -לא נורא
היום פעם ראשונה בייקון [סליחה מכל שומרי הכשרות]




| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 22, 2007
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 438

 #464  נשלח: ה' 11/02/2016 13:57

סחטיין, אין על בייקון.
ספר קצת על התהליך זה הרי לא רק עישון זה קודם כבישה וכו
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #465  נשלח: ה' 11/02/2016 14:07

זה פעם ראשונה :-
rub של מלח וסוכר חום יחס שווה .
כל יחידה בשקית ניילון עד כמה שאפשר להוציא אוויר .
כל יום הופך צד ומוציא את הנוזלים- 7 ימים במקרר
היום שטיפה טובה יבוש מלח אטלנטי ומייפל אמיתי מלמעלה
כשעתיים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  30  |  31  |  32  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht