מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 4 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  5  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #46  נשלח: ד' 01/10/2014 18:02


  • חברים ,
  • כרגע אנו נימצאים בתקופת החגים וזה זמן טוב לעשון בשר ואשמח אם תפרסמו
  • קצת זה לא רק בשבילי אלא בשביל כל הפורום

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #47  נשלח: ג' 07/10/2014 8:28

נראה יפיוף.

אני מוריד את השכבה העליונה של הבשר הבהיר שנקראת מטאמרה אני לא בטוח שכך כותבים את זה.

זו שכבה שיוצאת ממש מסטיק וגורמת לכך שהחום לא חודר טוב לבשר.

את הטיפ הזה קיבלתי בסרטון הבא


בהצלחה... ממתינים לתוצאות בזמן ואחרי העישון
(1) הבעות תודה: taoyossi
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #48  נשלח: ג' 07/10/2014 11:05

השכבה העליונה ביותר והדקה של הבשר מעל לשכבת השומן היא בצבע אדום ורדרד (רואים את זה אפילו בצילום)

למרות שמעט כואב לזרוק אבל זו השכבה האמורה.

אני בד"כ מוריד אותה אבל שם אותה במעשנת ובשלב מסוים נותן אותה לכלב שלי הוא ממש חוגג עליה.

כשהיא יוצאת מהמעשנת היא צמיגה כמו גומי וממש לא רכה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #49  נשלח: ג' 07/10/2014 11:48

shuali כתב:
האאא עכשיו הבנתי, בסדר תודה רבה על העצה
·

בכיף

בהצלחה ובתיאבון.

דרך אגב הטיבול שהם מציעים בסרטון ממש טוב אם אתה אוהב חריף.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #50  נשלח: ה' 09/10/2014 7:20

shuali כתב:
השתמשתי בטיפ לתיבול מהווידאו.
בסוף החלטתי לעשות את הנתח על גחלים במקום מעושן, המרתי את המעשנת ל"גריל" על ידי הוספת מגש פחמים






אחרי 6 שעות בפנים בחום של כ130-150 מעלות התקבלה התוצאה הבאה:











כמובן שאי אפשר בלי צימיצורי תוצרת בית :





הבשר יצא רך מאוד ועסיסי בצורה יוצאת דופן (הבשר היה שופע נוזלים שנשפכו בכל חתך כפי שניתן לראות בתמונות). מיותר לציין שלא נשאר כלום:




·shuali
פשוט כל הכבוד לך שחקת אותה לפי התמונות יצא מעולה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #51  נשלח: ה' 09/10/2014 13:23

יפה מאוד יצא ממש מעורר תאבון. הטיבול היה חריף?

אני מעשן את אסדו בטמפרטורה מעט יותר נמוכה 100-130 מעלות, התוצאה זהה מבחינה חזותית ורדרד עסיסי ומגיר נוזלים אבל עם טעם של עשן מה שמוסיף ממד נוסף לטעם.

חג שמח
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #52  נשלח: ב' 13/10/2014 9:33

shuali כתב:
התיבול לא חריף, הצימיצורי פיקנטי.
האמת שהתלבטתי אם לעשן או לא והחלטתי בסוף בכיוון הגחלים בעיקר בגלל הגעגוע לטעם הגחלים


·אין כמו הטעם של הגחלים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
madror (דרור א.)
חבר ותיק
חבר ותיק


הצטרף בתאריך:
  Dec 11, 2004
הבעות תודה: 105
מספר הודעות: 2305

 #53  נשלח: ב' 13/10/2014 9:39

shuali כתב:







·


נעשיתי רעב , רעב מאוד וזה ב תשע וחצי בבוקר

תמונות מדהימות , תוצאה מעלפת .

_________________
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.VT20-גאווה-מ...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #54  נשלח: ג' 14/10/2014 7:57

חג שמחת תורה מגיע כבר
חברים אני אשמח אם תפרסמו ותשאלו שאלות ותהיו חלק מהשרשור
חג שמח לכל בת ישראל

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #55  נשלח: שבת 25/10/2014 13:39

קניתי גחלים מאוד מיוחדים שמחזיקים הרבה זמן 3 שעות
ובקרוב גם אפרסם את המעשנת החדשה שלי




_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #56  נשלח: ב' 27/10/2014 16:22


  • טוב חברים אני מציג לכם את המעשנת החדשה שלי
  • ובהזדמנות אני רוצה להגיד תודה לאדם מאוד מיוחד שבזכות הרעיון שפרסם פה
  • אז בניתי את המעשנת אז תודה רבה לך שמוליק טל
  • ובקרוב אני אפרסם עוד תמנות של המעשנת שבניתי




| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #57  נשלח: ב' 27/10/2014 20:15

מדהים

זה מעשנת לעישון קר מה שעולה מהמכל התחתון זה עשן בלבד.

רעיון ממש יפה מקווה שיצאו לך מטעמים.

כל הכבוד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #58  נשלח: ג' 28/10/2014 7:51

molvy כתב:
מדהים

זה מעשנת לעישון קר מה שעולה מהמכל התחתון זה עשן בלבד.

רעיון ממש יפה מקווה שיצאו לך מטעמים.

כל הכבוד

תודה משה
האמת שאני לא יודע אם היא המעשנת מתאימה לעשון קר
אבל היא מעלה חום מהמכל הקטן לממכל הגדול
אבל בצעתי כבר נסיון על כרעיים עוף שיצאו מעולה עססיות
וגם אני יעלה בהמשך עודת מונות של איך שזה ניראה מבפנים
חתיכת השקעה דפקתי שם


·
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #59  נשלח: ו' 21/11/2014 15:38


  • עוד תמונות מבניית המעשנת שלי




| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #60  נשלח: ו' 21/11/2014 16:34

נראה ממש יפה.
אתה מוסיף רשתות לדוד הראשי או תולה את הבשר על ווים?
הספקת לעשן שם משהו?
במוצאי שבת אני מתכנן לעשות שש רולדות של פסטרמה מחזה הודו. הם עכשיו מושרים במרינדה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  5  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht