מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 30 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  29  |  30  |  31  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 427
מספר הודעות: 3193

 #436  נשלח: א' 27/12/2015 14:36

אוריאורנשטיין כתב:
שלום לכולם
היום עישנתי פילה לבן ב2צורות , זה בשר שאין בו כמעט שומן .הוצאתי אותו ב63 טמפ פנימית בגלל דיירי הבית
פילה לבן עטוף בביקון עם rub טוסקנה
פילה לבן עם חרדל דיזון וrub טוסקנה
תמונה 2+3 הינה של פילה עטוף בביקון
לא נשאר פרור


·פשוט מגרה מאוד לראות את זה ואני מאמין שיצא לך מעולה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אלעדק
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Dec 28, 2015
מספר הודעות: 1

 #437  נשלח: ב' 28/12/2015 14:12

שלום,
יש למישהו ניסיון עם עישון נקניקיות?
איזה סוגים מומלצים? טכניקה מסוימת? זמני עישון?

תודה, אלעד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rafib65 (רפי ב)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jul 31, 2005
הבעות תודה: 40
מספר הודעות: 274

 #438  נשלח: ב' 28/12/2015 16:07

shuali כתב:
בשר לבן זה בשר שחייב להיות וול דאן, אין דבר כזה מדיום או מדיום וול

http://www.thermoworks.com/blog/2012/05/rethinking...


·
הלינק שהבאת דווקא אומר את ההיפך...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
famousa
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 02, 2016
מספר הודעות: 2

 #439  נשלח: א' 03/01/2016 10:53

שלום חברים,

אני חדש פה.
אחרי הרבה מאוד שנים של מנגל, ולאחר כמה ביקורים בטקסס וטעימה של הברביקיו המדהימים שיש להם שם (אי אפשר לנצח את הבריסקט שלהם), אני רוצה להתקדם למעשנת גם כן.
במהלך הוויקאנד גיליתי את הפורום היפה שלכם. כל הכבוד!
אשמח להמלצות/הכוונה לגבי המוצרים שיש בשוק - ראיתי שיש מעשנת מלבנית של אמגזית, ויש את המעשנת המוכרת של וובר. יש איזשהי המלצה ברורה לגבי מה עדיף?
כמו כן ראיתי את האתר היפה שיש לבחור שמכין מעשנות מדוד. איך זה?
תודה רבה!
עמוס
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 22, 2007
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 438

 #440  נשלח: א' 03/01/2016 12:37

אני אישית מעדיף את וובר, מותג איכותי ומולץ עם שירות ואחריות גם בארץ והרבה חלקים חלפים ותוספים שהאמריקאים מכינים במיוחד לגרילים של וובר.
לי יש שני גרילים שלהם (לא מעשנה עדיין..) אבל עם הגריל KATTLE אני עושה גם עישונים ובישול לא ישיר כמו שאתה גם יכול לראות בהרבה ערוצי BBQ ביוטיוב כמו למשל BBQ PIT BOYS.
(1) הבעות תודה: famousa
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 745
מספר הודעות: 5076

 #441  נשלח: א' 03/01/2016 14:35

famousa
·
שלום וברוך הבא.

אני משתמש במעשנת מדוד שמש ישן שעושה עבודה טובה מאוד.

הכול תלוי איך אתה אוהב לעבוד סטרילי או לא. יש כמה מעשנות טובות חלקן על חשמל חלקן על פחמים.

גם למדיה דיירקט יש מעשנת שעושה רושם טוב מאוד.

אני את הדוד שמש שלי לא מחליף!

בהצלחה
(1) הבעות תודה: famousa
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 427
מספר הודעות: 3193

 #442  נשלח: א' 03/01/2016 15:24

famousa כתב:
שלום חברים,

אני חדש פה.
אחרי הרבה מאוד שנים של מנגל, ולאחר כמה ביקורים בטקסס וטעימה של הברביקיו המדהימים שיש להם שם (אי אפשר לנצח את הבריסקט שלהם), אני רוצה להתקדם למעשנת גם כן.
במהלך הוויקאנד גיליתי את הפורום היפה שלכם. כל הכבוד!
אשמח להמלצות/הכוונה לגבי המוצרים שיש בשוק - ראיתי שיש מעשנת מלבנית של אמגזית, ויש את המעשנת המוכרת של וובר. יש איזשהי המלצה ברורה לגבי מה עדיף?
כמו כן ראיתי את האתר היפה שיש לבחור שמכין מעשנות מדוד. איך זה?
תודה רבה!
עמוס


·מה שאני יכול להגיד לך יש לבחור עבודה יפה
אבל הדוד בפנים לא סטרילי מלא חלודה ואני אצלי ניקיתי מבפנים הכל
ובשביל לבנות צריך ידע אבל גם אפשר לקנות מעשנת של וובר כמו שהציעו לך
שהיא גם טובה ויש כמה סוגים
בהצלחה
(1) הבעות תודה: famousa
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #443  נשלח: א' 03/01/2016 16:08

אני אישית התחלתי עם מעשנה של וובר ומהר מאוד החלפתי למעשנה בצורת ארון.
לא אהבתי את הצורך בפתיחת המכסה האנכי בכל פעם שצריך להגיע לנתחים, יותר מדי חום היה בורח.
לא נדבר על העובדה שאם אתה מעשן ב-2 קומות, צריך להוציא קומה החוצה.
כמו כן, אם אתה משתמש במדחומים (ולדעתי האישית, זה כדאי מאוד בעישון), המעשנה של וובר קצת מסורבלת.
(1) הבעות תודה: famousa
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #444  נשלח: א' 03/01/2016 16:11

קר וגשום בצפון אבל זו סיבה טובה לתת למעשנה לעבוד


| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 427
מספר הודעות: 3193

 #445  נשלח: א' 03/01/2016 16:11

agnostic כתב:
אני אישית התחלתי עם מעשנה של וובר ומהר מאוד החלפתי למעשנה בצורת ארון.
לא אהבתי את הצורך בפתיחת המכסה האנכי בכל פעם שצריך להגיע לנתחים, יותר מדי חום היה בורח.
לא נדבר על העובדה שאם אתה מעשן ב-2 קומות, צריך להוציא קומה החוצה.
כמו כן, אם אתה משתמש במדחומים (ולדעתי האישית, זה כדאי מאוד בעישון), המעשנה של וובר קצת מסורבלת.


·הי אתה יכול להראות בבקשה תמונה של המעשנת המרובעת שיש לך
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
famousa
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 02, 2016
מספר הודעות: 2

 #446  נשלח: א' 03/01/2016 18:06

agnostic

תודה רבה על המידע וההמלצה!
אתה מכיר במקרה את המעשנת המלבנית של אמגזית? נמכרת באזור 1000 ש״ח. יכול להמליץ? ואם לא, באיזה סוג אתה משתמש?
שוב תודה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #447  נשלח: ג' 05/01/2016 7:39

בקשה, המעשנה בצד שמאל (על גלגלים).
אני לא מכיר את המעשנה של אמגזית.



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 427
מספר הודעות: 3193

 #448  נשלח: ג' 05/01/2016 8:12

תודה agnostic
המעשנת ניראת מעולה

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #449  נשלח: א' 10/01/2016 16:31

סינטה לבן שמנ"ז + טוסקנה [הוצאתי יותר מאוחר בגלל דיירי הבית]




| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 427
מספר הודעות: 3193

 #450  נשלח: ב' 11/01/2016 17:02

התמונות מאוד מגרות רואים שיצא לך טוב תודה על השיתוף אוריאורנשטיין
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  29  |  30  |  31  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht