מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 29 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  28  |  29  |  30  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #421  נשלח: ג' 08/12/2015 15:44
צלעות

צלעות חזירון קטן שיצאו מהמעשנה .




| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 427
מספר הודעות: 3200

 #422  נשלח: ד' 09/12/2015 8:27

אוריאורנשטיין יצאו לך מעולה הצלעות ובכלל הצבע מדהים תודה על הפרסום
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 22, 2007
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 438

 #423  נשלח: ד' 09/12/2015 11:03

איפה קנית את הצלעות חזיר?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #424  נשלח: ד' 09/12/2015 11:42

מפעל הבשר של "מרסל " בחיפה
זה חזירון קטן וצלעות בסטייל St. louis cut ribs



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 22, 2007
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 438

 #425  נשלח: ד' 09/12/2015 12:01

זהו שאני לא מצליח למצוא צלעות חתוכות בסגנון סנט לואיס כמו שכל האמריקאים מכינים ביוטיוב שזה מלבן ארוך של צלעות.
אז זה לא בייבי בק ריבס אתה אומר?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #426  נשלח: ד' 09/12/2015 12:21

אני קיבלתי נתח spareribs וביקשתי ממנו שיחתוך אותם למלבן בסגנון האמריקאי

ממליץ שתלך עם תמונה זה מסביר להן נהדר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #427  נשלח: א' 13/12/2015 22:22

היום עישנתי לראשונה נתח הפיקנייה [שפיץ צאך] עם run טוסקנה
זה נתח מאד טעים





(1) הבעות תודה: YoniFridman
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 427
מספר הודעות: 3200

 #428  נשלח: ב' 14/12/2015 8:05

שאפו אוריאורנשטיין אני רואה שאתה משתפר מיום ליום כל הכבוד
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #429  נשלח: ב' 14/12/2015 8:41

נהדר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 94
מספר הודעות: 3698

 #430  נשלח: ב' 14/12/2015 17:17

אכן נתח מעולה
תוכל לתת מתכון ל rub?

_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #431  נשלח: ב' 14/12/2015 21:51

rub טוסקנה קנוי , בכל חנות תבלינים :- עב תערובת פפריקה שום גבישי מלח כוסבר רוזמרין קימל .
בסיס שמן זית או חרדל {צהוב]
(1) הבעות תודה: OferL
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3441
מספר הודעות: 67946

 #432  נשלח: ג' 15/12/2015 7:28

נראה טוב
_________________
נא לא להאכיל את הטרול
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 427
מספר הודעות: 3200

 #433  נשלח: ו' 18/12/2015 16:12
מעשנת חמודה מאוד עישון בשטח


_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 427
מספר הודעות: 3200

 #434  נשלח: ה' 24/12/2015 18:31

קרדיט לתמונה לאורן



_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #435  נשלח: א' 27/12/2015 14:22

שלום לכולם
היום עישנתי פילה לבן ב2צורות , זה בשר שאין בו כמעט שומן .הוצאתי אותו ב63 טמפ פנימית בגלל דיירי הבית
פילה לבן עטוף בביקון עם rub טוסקנה
פילה לבן עם חרדל דיזון וrub טוסקנה
תמונה 2+3 הינה של פילה עטוף בביקון
לא נשאר פרור





| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  28  |  29  |  30  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht