מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 26 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  25  |  26  |  27  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #376  נשלח: ג' 03/11/2015 0:24

עשינתי 2 פילה לבן אחד ע"ב חרדל והשני ע"ב שמן זית


| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 3658

 #377  נשלח: ג' 03/11/2015 9:36

תמונות של אחרי?
לבן לא מתייבש? גם ככה קשה להכין אותו שישאר עסיסי

_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #378  נשלח: ג' 03/11/2015 10:41

בוקר טוב
.הנתח הראשון "נעלם " לפני שהספקתי לאמר גק.
את הנתח השני הספקתי לצלם חלקית .
אני מוציא אותו מהמעשנה בטמפ פנימית 60-62 וכמו כל נתח בשר אם תמשיך לעשן בלי שליטה על טמ חיצונית/פנימית יתייבש



(1) הבעות תודה: agnostic
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #379  נשלח: ג' 03/11/2015 11:03

לא מחובבי הפרות הנמוכות, אבל נראה נהדר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
OferL
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2006

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 86
מספר הודעות: 3658

 #380  נשלח: ג' 03/11/2015 12:46

נראה מעולה
_________________
Enjoy the Silence
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #381  נשלח: ג' 03/11/2015 15:15

היום תיקנתי רמת כולסטרול
דג דניס על הגריל עם יין אדום קריניאן של paul mass



(1) הבעות תודה: YoniFridman
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Meisar (Meisar Zamir)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2015
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 13

 #382  נשלח: ג' 03/11/2015 17:02

בניתי מעשנת מדוד שמש..
האם אני צריך לצבוע גם את הארובה בצבע עמיד בחום? או אפשר בספריי שחור רגיל?
תודה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #383  נשלח: ג' 03/11/2015 20:13

קודם כל אשמח לראות תמונה של המעשנת שלך
שנית הצבע שצובעים מעשנה הוא צבע תנורים עמיד בחום ולא צבע רגיל
בהצלחה

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Meisar (Meisar Zamir)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2015
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 13

 #384  נשלח: ג' 03/11/2015 20:22

בסיום העלה תמונות של כל הפרוייקט..
השאלה שלי אם גם הארובה מגיעה לחום שמצריך צבע תנורים..את הגוף עצמו בוודאי שאצבע בצבע מתאים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #385  נשלח: ד' 04/11/2015 8:14

כמובן. העשן החם יוצא לבסוף דרך הארובה..
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #386  נשלח: ד' 04/11/2015 12:30

Meisar כתב:
השאלה שלי אם גם הארובה מגיעה לחום שמצריך צבע תנורים..את הגוף עצמו בוודאי שאצבע בצבע מתאים


·מאוד תלוי איך אתה מכין את הפחמים. אני שורף עצים עד שהם נהיים פחמים כך שאצלי הארובה מגיעה לטמפ' מאוד גבוהה. לעומת זאת אם אתה לא מבעיר אש בתוך המעשנת ושומר על תהליך מבוקר אז החלק העליון של המעשנת מגיע ל 100-140 מעלות והארובה באמת לא מגיעה לטמפרטורות גבוהות.

העישון עצמו לא מפתח טמפרטורות גבוהות בחלקה העליון של המעשנת, אצלי בתהליך העישון אפשר לגעת בארובה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Meisar (Meisar Zamir)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2015
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 13

 #387  נשלח: ד' 04/11/2015 12:57

קודם כל תודה רבה על התגובות המהירות..
אני אדליק את הפחמים מחוץ למעשנת ורק שהם לבנים אכניס לבפנים..אבל למען הסר ספק אצבע בצבע תנורים גם אותה
תמונות בקרוב
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #388  נשלח: ה' 05/11/2015 9:27

molvy כתב:

ציטוט:
...


·מאוד תלוי איך אתה מכין את הפחמים. אני שורף עצים עד שהם נהיים פחמים כך שאצלי הארובה מגיעה לטמפ' מאוד גבוהה. לעומת זאת אם אתה לא מבעיר אש בתוך המעשנת ושומר על תהליך מבוקר אז החלק העליון של המעשנת מגיע ל 100-140 מעלות והארובה באמת לא מגיעה לטמפרטורות גבוהות.

העישון עצמו לא מפתח טמפרטורות גבוהות בחלקה העליון של המעשנת, אצלי בתהליך העישון אפשר לגעת בארובה.


אצלי מדובר בארון עישון, אני מעשן ב107 מעלות ובארובה צריך לגעת עם כפפה.
בכלל - אחרי כמה כוויות אני מעשן עם כפפות בלבד... אחד הלקחים וההמלצות...
·
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #389  נשלח: א' 08/11/2015 16:06

אחרי ארוחןת השבת פורלים טריים ושרדונה צונן




| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #390  נשלח: א' 08/11/2015 16:53

נראה נהדר, מתכון?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  25  |  26  |  27  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht