מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 24 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  23  |  24  |  25  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #346  נשלח: ג' 22/09/2015 11:30

לא מצליח לצרף תמונה סיומת png 600 kb
למה ?
(1) הבעות תודה: hunter22
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #347  נשלח: ג' 22/09/2015 12:36

אוריאורנשטיין כתב:
לא מצליח לצרף תמונה סיומת png 600 kb
למה ?


·תנסה להעלאת את התמונה לשרת העלאות של תמונות ולהדביק את הכישור פה
נקווה שתצליח כי גם אני רוצה מאוד לראות את הסלמון בהצלחה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #348  נשלח: ג' 22/09/2015 13:13

כניראה סוגיית הגודל- ניסיון נוסף
ריח עצי ההדר + הדובדבן פשוט נהדר


לפני העישון ממש צבע נאה

לא ניתן להעביר את הריח חבל

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 722
מספר הודעות: 4985

 #349  נשלח: ג' 22/09/2015 13:22

גם אני בעוונותיי עשיתי סלמון מעושן די מזמן.

צורת העשייה הייתה מאוד דומה
- ספיחת הנוזלים הייתה עם מלח גס בלבד למשך 10 שעות
- לאחר מכן שטיפה של המלח וייבוש של הדג למשך שעתיים
- ואז למעשנת לשעה בערך כאשר לא עשיתי שום זיגוג

שלוש קילו סלמון. בשתי חתיכות (חצי דג חתוך לרוחב)

יצא מדהים טעם עדין ודג עסיסי מאוד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #350  נשלח: ג' 22/09/2015 14:07

דיווח "מהשטח"

ראשית צריך להקפיד על טמפ נמוכה כעושים סלמון /פורל . מומלץ פחות מ100 גם אם מאריך את זמן העישון
המרקם והטעם היה נהדר , קצת יותק בשרני מהדרך הקודמת שעשיתי
שעתיים במעשנה זיגגתי בדבש אחרי שעה ושעה וחצי וכשהוצאתי את הדג ל" מנוחה "


בסיום העישון והזיגוג

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #351  נשלח: ג' 22/09/2015 14:52

אוריאורנשטיין כתב:
דיווח "מהשטח"

ראשית צריך להקפיד על טמפ נמוכה כעושים סלמון /פורל . מומלץ פחות מ100 גם אם מאריך את זמן העישון
המרקם והטעם היה נהדר , קצת יותק בשרני מהדרך הקודמת שעשיתי
שעתיים במעשנה זיגגתי בדבש אחרי שעה ושעה וחצי וכשהוצאתי את הדג ל" מנוחה "


·פששש תענוג לראות את זה וגם אני מת לעשות עשון כזה כל הכבוד אורי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 22, 2007
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 438

 #352  נשלח: ד' 23/09/2015 15:17

אפשר לעשות עישון קר לסלמון יש באמזון מוצר שנראה לי מעניין לעישון קר: http://www.amazon.com/dp/B005OHSKAQ?tag=h0dab-20&

והנה קליפ הדגמה:
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #353  נשלח: ד' 23/09/2015 20:00

ניראה מעניין
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 22, 2007
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 438

 #354  נשלח: ה' 24/09/2015 10:28

shuali כתב:
Wow
קניתי
·
מגניב שואלי, תן קצת פרטים דרך מי הזמנת? כמה יצא כולל המשלוח?
וכמובן דווח לנו שמגיע עם איזה ביקורת אחרי שאתה מנסה אותו, מעניין גם איזה נסורת צריך ומאיפה משיגים..
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
elgavi66
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Sep 04, 2012
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 55

 #355  נשלח: ה' 24/09/2015 15:34

היי
אני קורא מתוך עניין את הדיון
אני לא מעשן בשר.

מה זה הבריין שאתם מדברים עליו בהשריה?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shaul912 (shai shaul)
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 30, 2010
מספר הודעות: 50

 #356  נשלח: ו' 02/10/2015 22:42
שאלה למבינים בעניין מעשנת

שלום לכולם
אני בונה כרגע מטבח חיצוני ואני רוצה לשלב בו מעשנת.
יש שתי אפשרויות
1. בנישה קיימת להדביק לבני שמוט צגירה למטה ודלת וכו..... ראיתי כמה תמונות ברשת ( מצורפת תמונה שמצאתי ברשת) .
אצלי הקיר בנוי מבלוק 10 עם טייח ועליו הצד החיצוני בריקים..
או לחלופין עדיף
2.לבנות מעשנת מברזל לפי מידה שתיכנס בנישה.

מה דעתכם? חובה שיהיה מעשנת מברזל?
תודה לעונים
ושבת שלום



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 56
מספר הודעות: 1990

 #357  נשלח: שבת 03/10/2015 10:15

מבחינה אפקטיביות של המעשנת יהיה טוב אם תרצף באריחים דקים של שמות (צריך דבק מתאים מיוחד ואדם שיודע את עבודתו ) את הקירות לקבלת אפקט חום מהיר יותר וגם מונע בריחת חום ואיבוד אנרגיה אל מעבר לקירות
אני לא בקיא בטמפרטורה שמעשנת מגיעה, האם הטיט שמחזיק את הבריקים מצידו החיצוני של הקיר יעמוד בחום? שבונים טאבון או מעשנת מחיפוי אבן צריך לדאוג לא לתת לחום לצאת החוצה ולעבור דרך הקירות החוצה
1 אתה מבזבז אנרגיה
2 הטיט עלול שלא להחזיק ולהתפורר עם הזמן
אני בניתי טאבון וכדי לא לאבד חום ואנרגיה שתברח החוצה עטפתי את הטאבון בשטיח טרמי מיוחד ועליו ביצעתי טיח

_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #358  נשלח: ג' 06/10/2015 15:14

אישית, הייתי מכניס ארון ברזל לנישה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 56
מספר הודעות: 1990

 #359  נשלח: ג' 06/10/2015 16:22

agnostic כתב:
אישית, הייתי מכניס ארון ברזל לנישה.



ארון ברזל לא יפתור את בעיית החום על קיר הלבנים אלה אם הוא בונה ארון קטן ב2-3 ס"מ מכל צד ומדביק על הקיר בידוד טרמי קשיח למנוע העברת חום אל הקיר .

_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shaul912 (shai shaul)
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 30, 2010
מספר הודעות: 50

 #360  נשלח: ג' 06/10/2015 21:14

תודה לכל המשיבים,
אני אעשה עוד קצת שיעורי בית ואחזור עם תובנות .
תודה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  23  |  24  |  25  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht