מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 23 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  22  |  23  |  24  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #331  נשלח: ב' 07/09/2015 7:26

תוצאה סופית


(2) הבעות תודה: YoniFridman , molvy
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #332  נשלח: ב' 07/09/2015 9:21

בוקר טוב
תוצאה יפה להפליא
אשמח אם תוכל להרחיב לגבי ריב אנטריקוט כיצד בוצע
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #333  נשלח: ב' 07/09/2015 10:45

הריב עוסה בשמן זי
ת ופלפל כחמישה ימים.
עושן בטמפרטורה של 100-110 מעלות כ5.5 שעות עד שהגיע לטמפרטורה פנימית של 59 מעלות.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #334  נשלח: ב' 07/09/2015 11:45

כלאמר rub אף כי לא יבש , אך ולא משרה שהנתח בנוזלים .
תודה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 726
מספר הודעות: 4996

 #335  נשלח: ב' 07/09/2015 12:34

agnostic
·
תודה רבה על התמונות המהממות

ממש מעורר תיאבון
(1) הבעות תודה: agnostic
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #336  נשלח: ב' 07/09/2015 13:44

agnostic פשוט כל הכבוד לך על העישון
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
(1) הבעות תודה: agnostic
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #337  נשלח: ו' 18/09/2015 18:45

שבת שלום לכולם

האם ניתן לשמור בשר בקר שעישנתי כגון שייטל או אנטריקוט על העצם ליום יומיים נוספים ?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 726
מספר הודעות: 4996

 #338  נשלח: ו' 18/09/2015 18:50

אפשרי

אני שמרתי אסאדו על העצם למשך כמעט שבוע בקירור (לא הקפאה).

חימום במירקו לא מומלץ אני חיממתי על הגריל
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #339  נשלח: א' 20/09/2015 15:51

ככל שאני למד יותר [דרך ה youtube] האמריקאים עוברים כולל מיקצוענים למעשנות חשמליות
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 22, 2007
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 438

 #340  נשלח: א' 20/09/2015 16:33

חשמליות שעובדות עם wood pellets שזה שבבי עץ דחוסים, נראה מאוד נח, שגר ושכח.. רק שגם אם אתה מביא כזאת לארץ צריך למצוא את השבבים המיוחדים..
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #341  נשלח: א' 20/09/2015 23:07

כפי שאני מבין היתרונות :-
יכולת שליטה כמעט אבסולטית על טמפ
אין צורך באיחסון של פחמים/גזרי עץ
כן התלות בסוד ששבים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 726
מספר הודעות: 4996

 #342  נשלח: א' 20/09/2015 23:38

השליטה אבסולוטית
התהליך מבוקר
העשן מתוזמן ומדויק

אבל

מאבדים את כל הכיף של ההתעסקות עם הגחלים והאש וכל הגישפט מסביב שנותן את הסיפוק מהתהליך

אני נשאר עם התהליך הארוך והמייגע!
(2) הבעות תודה: אוריאורנשטיין , agnostic
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
ArkadySgroup (Arkady Sgroup)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Sep 21, 2015
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 2

 #343  נשלח: ב' 21/09/2015 15:39
אז מה דעתכם?

מעשנה ניידת (מתקפלת לגודל של צ'ימידן)


(1) הבעות תודה: אוריאורנשטיין
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #344  נשלח: ב' 21/09/2015 16:18

הי ArkadySgroup
האמת שהמעשנת הזאת מענינת מאוד תודה על השיתוף

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #345  נשלח: ג' 22/09/2015 11:27

סלמון
היום אני מעשן את הסלמון בשיטה שונה מבעבר:-
Rub יבש של סוכר ומלח ביחס של 1:4 [סוכר הגדול ] למשך של 12 שעות במקרר.
הסלמון הגיר נוזלים וקיבל צבע עינברי לפני העישון והנחתי ליבוש לש שעתיים - שלב חשוב מאד .
ניכנס למעשנת למשך שעה וחצי צפי יזוגג 30 דק לפני סיום בדבש.
מצורף תמונה לפני העישון . אדווח בסיום


נערך בפעם אחרונה על-ידי אוריאורנשטיין בתאריך ה' 24/09/2015 13:20, נערך סך הכל פעם אחת
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  22  |  23  |  24  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht