מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 21 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  20  |  21  |  22  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
pup26 (רועי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Oct 15, 2007

מיקום: שערי תקוה
הבעות תודה: 83
מספר הודעות: 2778

 #301  נשלח: ו' 17/07/2015 12:38

מתעניין מאוד לרכוש מעשנת (לבנות לא כרגע), איך המעשנת של וובר (הגודל הבינוני - 47)?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #302  נשלח: ו' 17/07/2015 12:56

רועי אני יכול להתייחס לוובר 37 -הקטנה בסידרה
למשפחה קטנה [בלי כלב] מספקת את צרכי לא זולה החסר היחידי לדעתי העדר יכולת תלייה של נתחים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #303  נשלח: ו' 17/07/2015 17:39

בתור בעלים של 47 ... היא עושה את העבודה מצוין.
יחד עם זאת... הגישה לקומה השניה לא נוחה, אם אתה עושה כמות זה קצת מסרבל.

אורי - אני יודע שיש קשת עם וווים שוובר מוכרים, זה עבור דגים במקור... אבל אולי יתפוס גם נתחים.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #304  נשלח: ו' 17/07/2015 17:42

אני מכיר את הקשת שיש לוובר ראיתי בקטלוג אולי יחזיק עוף אבל בשביל זה יש פטנטים יותר טובים .
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #305  נשלח: ב' 03/08/2015 11:11

אורי אורנשטיין אתה עדיין עושה בשר מעושן
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #306  נשלח: א' 09/08/2015 12:04

בריסקט ( חזה בקר)
תהליך קצת ארוך..:
שהה בבריין 5.5% כ-5 ימים.
שטיפה, ייבוש ועטיפה בראב תבלינים יבש של גריל, וואקום ולמקרר ל-24 שעות.
לאחר מכן, הוכנס לבישול בוואקום (סו-ויד) ב-56 מעלות ל-72 שעות.
לאחר היציאה בוואקום הועבר לעישון של כ-3 שעות עד לטמפרטורה פנימית של 70 מעלות.
(מריחה ברוטב ברביקיו כל שעה)
התוצאה מאלפת..



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 69
מספר הודעות: 1628

 #307  נשלח: א' 09/08/2015 12:21

agnostic
·

סחתיין על הסבלנות. 9.5 ימים לחתיכת בשר זה הרבה מעבר להזוי. גם לא בטוח עד כמה זה בריא לאור הטמפרטורות הנמוכות בתהליך.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #308  נשלח: א' 09/08/2015 13:10

על כמה זמן נחשב הזוי לחכות לנתח בשר אפשר להתווכח...
מה שכן, אין שום בעיית בטיחות בתהליך לאור הטמפרטורה הנמוכה.. מעל 55 מעלות אתה בתחום הבטוח.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #309  נשלח: א' 09/08/2015 15:23

agnostic כתב:
בריסקט ( חזה בקר)
תהליך קצת ארוך..:
שהה בבריין 5.5% כ-5 ימים.
שטיפה, ייבוש ועטיפה בראב תבלינים יבש של גריל, וואקום ולמקרר ל-24 שעות.
לאחר מכן, הוכנס לבישול בוואקום (סו-ויד) ב-56 מעלות ל-72 שעות.
לאחר היציאה בוואקום הועבר לעישון של כ-3 שעות עד לטמפרטורה פנימית של 70 מעלות.
(מריחה ברוטב ברביקיו כל שעה)
התוצאה מאלפת..


·פשוט תענוג לראות את זה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Meisar (Meisar Zamir)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2015
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 13

 #310  נשלח: ה' 13/08/2015 19:42

שלום.. אני חדש בתחום ובפורום ויש לי "קצת" שאלות לגבי ההתחלה של בניית מעשנת מדוד מים 150 ליטר, אשמח שכל המקצוענים כפי שראיתי בכל התגובות ייתנו את דעתם והמלצותם..
היום פירקתי את הדוד מהמעטפת עד לשילדת הברזל ורציתי לדעת כמה דברים לפני שאני מתחיל להתעסק עם זה..
1. יש בדוד עצמו 3 צינורות מלמעלה ועוד פתח גדול (לארובה) ובגוף הדוד יש עוד צינור ועוד ברזל בולט עם 2 ברגים..איפה חותכים את הדלת? ומה לעשות עם הצינור והברזל הבולט בגוף? ומה עם שלושת הצינורת בראש הדוד?
2. צריך לשייף עם דיסק עם מברשת פלדה גם מבפנים או חיצוני זה מספיק?
3. כמה דלתות עדיף בדוד 150 ליטר? 2 (1 גדול לבשר ועוד 1 קטן יותר מתחת לגחלים) או אחת גדולה לאורך כל הדוד?
4. בדלת כדאי לעשות מסגרת חיצונים או בתוך הדוד? ומאיזה חומר הכי כדאי?
5. את הפחמים/עצים לשים פשוט בתחתית הדוד או לבנות משו בשבילם? או 2 מוטות ומתקן לקערת מים מנירוסטה ומתחת לזה הפחמים על התחתית מספיק?
6. מאיזה חומר הכי כדאי לבנות את הארובה? ואם אפשר עזרה באיך לעשות את התריס לארובה כי ניסיתי לחשוב על משו ולא הבנתי כל כך את המלצתכם בתגובות הקודומות (תמונות או קישור יעזרו מאוד ואיך לעשות גם את התריס לכניסת אוויר לפחמים?
7. ישלי גזע של עץ מנגו מעל שנה חתוך לבוקים בחצר..האם הוא יוכל לשמש כגחלים ללא טעם לוואי?

מצטער על החפירה..פשוט עד שמצאתי פורום של אנשים שבאמת עוזרים אז ניצלתי לכתוב הכל
אם יהיה קישורים לסרטונים או תמונות יעזור מאוד! (חיפשתי בגוגל ויוטיוב וראיתי הרבה אבל תמיד טוב תמונות ממקור ראשון )
תודה רבה ונקווה להתחיל ולהעלות תמונות בהקדם
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #311  נשלח: ו' 14/08/2015 8:58

Meisar כתב:
שלום.. אני חדש בתחום ובפורום ויש לי "קצת" שאלות לגבי ההתחלה של בניית מעשנת מדוד מים 150 ליטר, אשמח שכל המקצוענים כפי שראיתי בכל התגובות ייתנו את דעתם והמלצותם..
היום פירקתי את הדוד מהמעטפת עד לשילדת הברזל ורציתי לדעת כמה דברים לפני שאני מתחיל להתעסק עם זה..
1. יש בדוד עצמו 3 צינורות מלמעלה ועוד פתח גדול (לארובה) ובגוף הדוד יש עוד צינור ועוד ברזל בולט עם 2 ברגים..איפה חותכים את הדלת? ומה לעשות עם הצינור והברזל הבולט בגוף? ומה עם שלושת הצינורת בראש הדוד?
2. צריך לשייף עם דיסק עם מברשת פלדה גם מבפנים או חיצוני זה מספיק?
3. כמה דלתות עדיף בדוד 150 ליטר? 2 (1 גדול לבשר ועוד 1 קטן יותר מתחת לגחלים) או אחת גדולה לאורך כל הדוד?
4. בדלת כדאי לעשות מסגרת חיצונים או בתוך הדוד? ומאיזה חומר הכי כדאי?
5. את הפחמים/עצים לשים פשוט בתחתית הדוד או לבנות משו בשבילם? או 2 מוטות ומתקן לקערת מים מנירוסטה ומתחת לזה הפחמים על התחתית מספיק?
6. מאיזה חומר הכי כדאי לבנות את הארובה? ואם אפשר עזרה באיך לעשות את התריס לארובה כי ניסיתי לחשוב על משו ולא הבנתי כל כך את המלצתכם בתגובות הקודומות (תמונות או קישור יעזרו מאוד ואיך לעשות גם את התריס לכניסת אוויר לפחמים?
7. ישלי גזע של עץ מנגו מעל שנה חתוך לבוקים בחצר..האם הוא יוכל לשמש כגחלים ללא טעם לוואי?

מצטער על החפירה..פשוט עד שמצאתי פורום של אנשים שבאמת עוזרים אז ניצלתי לכתוב הכל
אם יהיה קישורים לסרטונים או תמונות יעזור מאוד! (חיפשתי בגוגל ויוטיוב וראיתי הרבה אבל תמיד טוב תמונות ממקור ראשון )
תודה רבה ונקווה להתחיל ולהעלות תמונות בהקדם


אני מניח שראיתה את הבחור הזה בפייס שבונה מעשנות בחולון ואתה באתה מוכן ...
שמע יש לך אחלה דוד של 150 ליטר וזה פצצה
אם יש לך ידע במסגרות זה מעולה פשוט זרום עם זה יש מלא מידע באינטרנט והכי חושב
לבנות לאט ולא בלחץ
ואני מצתער שאני לא יכול לעזור לך
·
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Meisar (Meisar Zamir)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 13, 2015
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 13

 #312  נשלח: ו' 14/08/2015 18:50

תודה רבה בכל מקרה
יש פה מישהו שבנה אחד כזה ויוכל לענות לי ?
תודה על העזרה ושבת שלום..
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3395
מספר הודעות: 67718

 #313  נשלח: ו' 14/08/2015 20:55

גרילדום קטן חדש. עוף יצא מושלם.

היום ניסינו short ribs אבל לא היה זמן להשרייה. 6 שעות ולמרות שיצא טוב היה קשה מדי.

למחר מתוכננות ריבס פרופר. הפעם מושרה בבריין משולב בסוכר חום ופלפל אנגלי ומתכנן 3-2-1.

המלצות יתקבלו בברכה




_________________
נא לא להאכיל את הטרול
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3395
מספר הודעות: 67718

 #314  נשלח: שבת 15/08/2015 12:36

אצלם היום. העישון בעיצומו ממש עכשיו
_________________
נא לא להאכיל את הטרול
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3395
מספר הודעות: 67718

 #315  נשלח: שבת 15/08/2015 15:09

המנה של היום




_________________
נא לא להאכיל את הטרול
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  20  |  21  |  22  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht