מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 3 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Dec 29, 2004
הבעות תודה: 54
מספר הודעות: 1933

 #31  נשלח: שבת 16/08/2014 13:56

נועם ,איזה עץ אתה מכניס למעשנת?
_________________
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שמוליק_טל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 06, 2011
הבעות תודה: 61
מספר הודעות: 312

 #32  נשלח: שבת 16/08/2014 14:41

קישורים שימושיים למי שמתכנן לבנות מעשנה:

מחשבון לחישוב היחסים במעשנה(גודל תא בעירה פתחים, ארובה וכ"ו).
פורום לבניית מעשנות
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #33  נשלח: שבת 16/08/2014 14:50

שמוליק

אתה מכיר פורומים עם הדרכות ומתכונים לעישון נכון של סוגי בשר עוף ודגים שונים?

משמע פורום המשך לבניית המעשנת
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שמוליק_טל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 06, 2011
הבעות תודה: 61
מספר הודעות: 312

 #34  נשלח: שבת 16/08/2014 16:32

יש באותו פורום שצירפתי אליו לינק גם חלק שעוסק בהכנת הבשר עצמו.
אני בדרך כלל מחפש מתכונים ביוטיוב, ככה גם רואים את דרך ההכנה.
עד היום ניסיתי ספייר ריבס שתמיד יוצאות מעולה, נקנקיות מעושנות, עוף שלם מעושן ו beef jerky מסינטה שיצא מדהים.
השלב הבא מבחינתי הוא להכין נקנקיות לבד. כבר קניתי משפכים מיוחדים שמתחברים למיקסר למילוי הנקנקיות.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #35  נשלח: א' 17/08/2014 13:44

שמוליק_טל כתב:
יש באותו פורום שצירפתי אליו לינק גם חלק שעוסק בהכנת הבשר עצמ ו.
אני בדרך כלל מחפש מתכונים ביוטיוב, ככה גם רואים את דרך ההכנה.
עד היום ניסיתי ספייר ריבס שתמיד יוצאות מעולה, נקנקיות מעושנות, עוף שלם מעושן ו beef jerky מסינטה שיצא מדהים.
השלב הבא מבחינתי הוא להכין נקנקיות לבד. כבר קניתי משפכים מיוחדים שמתחברים למיקסר למילוי הנקנקיות.


·היי שמולק ,
אשמח מאוד אם תוכל לצרף קצת תמונות מהבשר שאתה מעשן
ואני גם רוצה להגיד לך תודה על כל העצות שלך
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שמוליק_טל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 06, 2011
הבעות תודה: 61
מספר הודעות: 312

 #36  נשלח: א' 17/08/2014 19:03

אין לי כרגע תמונות של הבשר, זה לא מחזיק יותר מכמה דקות ככה שאני לא מספיק לצלם
במקום זה אני מעלה תמונות של המתקן עישון שלי : גריל גז פשוט עם מתקן שמיצר עשן.

מתקן העשן עשוי במקבוק מים מאלומיניום שחתכתי לו את הראש וקדחתי למטה חור לכניסת אוויר, למעלה הוספתי פקק עץ שאוטם אותו.
בחלק העליון של הבקבוק מחובר צינור וונטורי שמכניס את העשן לתוך הגריל. לתוך הבקבוק מכניסים שבבי עץ ומציתים אותם מהחור למטה.
העשן עולה למעלה ונשאב החוצה על ידי הוונטורי. את אפקט הוונטורי יוצרת משאבה של אוויר לאקווריום. מילוי אחד בשבבים מספיק לשעה של עישון חזק מאוד.

את הגריל אני מפעיל רק על מבער אחד ושם מעליו תבנית עם מים. הטמפרטורה סביב 100 מעלות ודיי יציבה. סה"כ יוצא בשר מעולה באמצעים דיי פשוטים ובלי השקעה גדולה במעשנה.



(1) הבעות תודה: SZLTF
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שמוליק_טל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 06, 2011
הבעות תודה: 61
מספר הודעות: 312

 #37  נשלח: א' 17/08/2014 19:04

הגריל עם מתקן יצור העשן:


| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #38  נשלח: ב' 18/08/2014 9:38

שמוליק

יופי של רעיון

אתה צריך להוציא על זה פטנט ולמכור את זה לחברות שמוכרות גרילים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #39  נשלח: ב' 18/08/2014 9:43

כל הכבוד שמולק ,
אתה פשוט אדם יצירתי מאוד

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
שמוליק_טל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 06, 2011
הבעות תודה: 61
מספר הודעות: 312

 #40  נשלח: ב' 18/08/2014 10:13

תודה לכולם, הרעיון הוא לא שלי, אפשר לראות מתקנים דומים באוניברסיטה הטובה בעולם - youtube.
לקחתי רעיון קיים וביצעתי אותו בצורה יותר פשוטה ,מחומרים זמינים, בלי ריתוכי נירוסטה וכ"ו.
מה שטוב במתקן הזה שיש הפרדה בין מקור החום לעשן, ככה שאפשר לעשות עישון קר לגבינות ופפריקה , להחליט מתי להפסיק עם העשן, או לווסת טמפרטורה בלי קשר לעשן.
יש לי כבר רעיונות איך לשפר את המתקן, כך שהעשן יחזיק יותר זמן והתחזוקה תהיה קלה יותר.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #41  נשלח: א' 24/08/2014 18:35

חברים אתם מוזמנים גם לשאול ולפרסם
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
hipoo
חבר ותיק
חבר ותיק


הצטרף בתאריך:
  Oct 31, 2008

מיקום: ניגריה
הבעות תודה: 87
מספר הודעות: 1876

 #42  נשלח: ג' 09/09/2014 12:21

שתי שאלות בבקשה
1. קראתי איפהשהוא שרצוי שהשמן מהבשרים לא ירד על הגחלים, איך נמנעים מזה?
2. הבנתי שיותר מדי עשן עושה את הבשר מר, איך יודעים מהיא כמות העשן הנכונה?
תודה...

_________________
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.

כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #43  נשלח: ג' 09/09/2014 13:32

היי
לגבי 1. קראתי איפה שהוא שרצוי שהשמן מהבשרים לא ירד על הגחלים, איך נמנעים מזה?
בדרך כלל שמים תבנית מתכת כל שהיא וגם אפשר תבנית של אלמיניום מרובעת או עגולה

לגבי 2. הבנתי שיותר מדי עשן עושה את הבשר מר, איך יודעים מהיא כמות העשן הנכונה?
האמת שאי אפשר לדעת את כמות העשן הנכונה אלא אם לא מנסים כל הזמן עד שמגיעים
לתוצאה הנכונה כלומר הכל ניסיון
ד.א אם תצתרך לשאול עוד משהו אז שאל פה ואני אנסה לעזור לך בשמחה

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
(1) הבעות תודה: hipoo
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #44  נשלח: ג' 16/09/2014 15:50

חברים אני רוצה להמליץ לכם על מישהו שעשה לי רשת מנרוסטה
פשוט רשת טובה למעשנת שלי עבודה ידנית וקבלתי יחס טוב ועבודה
כמו שצריך
למי שרוצה להסתכל שיכנס
http://www.xn--6dboifbm.net/

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #45  נשלח: ב' 22/09/2014 16:47

shay1 כתב:
נועם ,איזה עץ אתה מכניס למעשנת?


אני מכניס גחלים ואז מבעיר וזה מעולה והבשר לא נישרף כמעט
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht