מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 19 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  18  |  19  |  20  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1636

 #271  נשלח: א' 28/06/2015 20:18

אני עשיתי כמה פעמים ונראה לי שאפילו פרסמתי פה בתרד. יש כמה דרכים.
הדרך הפשוטה זה למרוח התערובת טיפהלה מתוקה ולעשן כ3 שעות.
אפשרות אחרת היא לשם בתנור עם נייר אלומיניום כשעה וחצי שעתיים חום כ130 ואז למרוח במרינדה מתקתקה ולעישון של שעה שעה וחצי לטעם של גריל.

כמובן שיש עוד מתכונים ברשת ועוד מליון דרכי צליה. נורא קל להכין.
הצלעות מוכניות כהעצם נחשפת כ2 ס"מ מהקצה.

_________________
72o
(1) הבעות תודה: אוריאורנשטיין
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #272  נשלח: ד' 01/07/2015 14:13

יוון
כאות הזדהות עם האוכלוסייה ,ומאחר ואנני שותה אוזו, אז החלטתי לעשות משהו קליל מהים + יין סובניון בלאן



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 427
מספר הודעות: 3198

 #273  נשלח: ד' 01/07/2015 14:32

תודה על השיתוף אורי
איך יצא לך טעם לאחר שעשנת אותם

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #274  נשלח: ד' 01/07/2015 14:40

על המנגל עשיתי ,סליחה שלא כתבתי
מרינדה של 20 דק שום כתוש ,פפריקה , שמן ,קאיגן ,מיץ לימון טרי קצת טבאסקו ומלח.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 427
מספר הודעות: 3198

 #275  נשלח: ו' 03/07/2015 11:56

אוריאורנשטיין כתב:
על המנגל עשיתי ,סליחה שלא כתבתי
מרינדה של 20 דק שום כתוש ,פפריקה , שמן ,קאיגן ,מיץ לימון טרי קצת טבאסקו ומלח.


·נישמע טוב
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
YoniFridman (Yoni Fridman)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 20, 2014

מיקום: חיפה
הבעות תודה: 12
מספר הודעות: 137

 #276  נשלח: ב' 06/07/2015 8:38
אורי - מאיפה השרימפסים?

אוריאורנשטיין
·

הם טריים או קפואים?
נראים מעולה.

תודה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #277  נשלח: ב' 06/07/2015 9:15

קניתי קפוא מטיב טעם והפשרתי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
mickeyar (Mickey)
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Dec 28, 2014
הבעות תודה: 62
מספר הודעות: 791

 #278  נשלח: ב' 06/07/2015 9:21

אוריאורנשטיין
כמה זמן על הגריל ואיזה חום?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #279  נשלח: ב' 06/07/2015 10:33

2-3 דקות לכל צד [לאחר ששהו במרינדה [זה מבושל והוקפא]
(1) הבעות תודה: mickeyar
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #280  נשלח: ג' 07/07/2015 13:19

משהו שונה שראיתי בתוכנית שף על האש
קציצות דג מוסר ים עם ירק קצוץ-{כוסברא נענע פטרוזלייה ופלפל חריף } על המנגל
לזה נוסף יין קריניאן של יקב trio



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1636

 #281  נשלח: ג' 07/07/2015 20:25

אני לומד למבחן אז אתמול היה לי קצת זמן פנוי + שיעמום אז לקחתי קילו וחצי אנטריקוט (אחרי שגנבתי ממנו חצי קילו לנשנוש ערב) + כמה נקניקיות חריפות ג'מבו ושמתי במעשנת.




הבשר קיבל מריחה בחרדל ותיבול קל של מלח ים ופלפל שחור.
אחרי 6 שעות + 20 דקות מנוחה זה מה שיצא.
לצערי הנקניקיות לא שרדו את המעבר מהגינה למטבח אבל זה נושא אחר






בהגשה עם תיבול קל



הילדים נשנשו קצת ואני ואשתי חיסלנו את כל הנתח והתעלמנו מכל מה שהכנתי בנוסף.
מי שרוצה להיות מופתע, שיעשן נקניקיות טובות. העישון אוטם אותן והן יוצאות עסיסיות בטירוף. לא מתפוצצות כמו על הגריל. מומלץ!

_________________
72o
(1) הבעות תודה: agnostic
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 427
מספר הודעות: 3198

 #282  נשלח: ד' 08/07/2015 7:25

Avi_h כתב:
אני לומד למבחן אז אתמול היה לי קצת זמן פנוי + שיעמום אז לקחתי קילו וחצי אנטריקוט (אחרי שגנבתי ממנו חצי קילו לנשנוש ערב) + כמה נקניקיות חריפות ג'מבו ושמתי במעשנת.




הבשר קיבל מריחה בחרדל ותיבול קל של מלח ים ופלפל שחור.
אחרי 6 שעות + 20 דקות מנוחה זה מה שיצא.
לצערי הנקניקיות לא שרדו את המעבר מהגינה למטבח אבל זה נושא אחר






בהגשה עם תיבול קל



הילדים נשנשו קצת ואני ואשתי חיסלנו את כל הנתח והתעלמנו מכל מה שהכנתי בנוסף.
מי שרוצה להיות מופתע, שיעשן נקניקיות טובות. העישון אוטם אותן והן יוצאות עסיסיות בטירוף. לא מתפוצצות כמו על הגריל. מומלץ!


·אבי
פשוט כל הכבוד לך ממש תענוג לראות את זה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #283  נשלח: ד' 08/07/2015 10:39

נראה מצוין!

השרת את האנטריקוט בבריין קודם ? באיזה טמפרטורה עישנת?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 1636

 #284  נשלח: ה' 09/07/2015 6:03

אני לא משרה בשר. בדכ תיבול יבש בלבד. דגים לפעמים אם זה עישון קצר.
100-110 מעלות +-

_________________
72o
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #285  נשלח: ה' 09/07/2015 6:34

6 שעות יחסית הרבה מאד זמן ? איזה חום פנימי הגעת ?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  18  |  19  |  20  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht