מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 16 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  15  |  16  |  17  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
Elad8 (Elad A)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה


הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2006
הבעות תודה: 372
מספר הודעות: 5788

 #226  נשלח: ד' 27/05/2015 23:01

אוריאורנשטיין כתב:
דרך אגב בחול פסטרמה - עשוייה מבקר ולא מעוף/הודו



לפסטרמי בארה״ב אין שום קשר למה קוראים לו כאן פסטרמה.

_________________
אלעד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #227  נשלח: ה' 28/05/2015 20:56

האם מישהו התנסה עם חזה בקר יש לי קג חזה בקר טרי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #228  נשלח: ה' 28/05/2015 21:34

אוריאורנשטיין כתב:
האם מישהו התנסה עם חזה בקר יש לי קג חזה בקר טרי


·לא ניסיתי, אבל קראתי כל מיני מתכונים.
אני חושב שמדובר בעישון מאוד ארוך.
תחפש Brisket ...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #229  נשלח: ו' 29/05/2015 3:05

אוריאורנשטיין כתב:
האם מישהו התנסה עם חזה בקר יש לי קג חזה בקר טרי
·

כשעושים עוף שלם יש שם כמובן גם את החזה לכן לדעתי אין הרבה הבדל בין עוף שלם לחזה עוף.

השרייה במים+מלח+סוכר חום+עלי דפנה
השרייה במרינדה לפי הטעם
שעתיים במעשנת בטמפרטורה של 75-100 מעלות
כמובן קערת מים למטה למנוע ייבוש

יוצא עסיסי וטעים

בתיאבון
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #230  נשלח: ו' 29/05/2015 21:08

ההבחנה שלמדתי -[גוגליאדה]
רוסטביף roast beef בקר איכותי [שיטל סינטה פילה]שניצלה בשלמותו בעודו מתובל מבחוץ יבש ונעטף וניסגר עמ לשמור על מיציו.
קורנביף corn beef בשר משומר שעבר שימור במלח ותבלינים או אידוי , לא נידרש בשר איכותי
האמריקאים עושים מחזה בקר brisket את הפסטרמי שלהןם ומדובר על זמן עישון ארוך ומיומנויות גבוהות
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #231  נשלח: א' 07/06/2015 13:00

האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש עצים ששל חביות שישמשו לאחסון יין ?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #232  נשלח: א' 07/06/2015 15:20

היום עישנתי עוף [לראשונה עשיתי אותו במתקן שבו העוף עומד ולא ע"ג הרשת

משרה- 3 כפות תערובת של פפריקה אדומה פפריקה חריפה פלפל שחור גרוס , 3 כפות סוכר חום 2 כפות מלח 2 כפיות שום כתוש 1 כפית חרדל דיזון 2 כפות רוטב ברביקיו ,עלי דפנה . 36 שע במקרר ולפני כניסה למעשנת [ שהה כשעה בחוץ ] מרחתי רוטב ברביקיו רגיל של היינץ.
שימוש בפחמים ארגנטינאים 'צאנקים קטנים של עצי הדר + חופן כפיסי היקורי וכל חצי שעה ענף רוזמרין סהכ 3.5 שעות הנתח במעשנה ,





נערך בפעם אחרונה על-ידי אוריאורנשטיין בתאריך א' 07/06/2015 17:53, נערך סך הכל פעם אחת
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #233  נשלח: א' 07/06/2015 16:55

אורי שמע יצא לך מעולה וגם המתכון נשמע טוב מאוד
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #234  נשלח: א' 07/06/2015 18:14

תודה נועם .עשיתי מס שינוייים ביחס לפעמים קודמות :-
1 העמדת העוף
2. חיכיתי כחצי שעה מהרגע שהכנסתי את הגחלים שהדלקתי במתקן צד ,למעשנת בעבר הייתי אחרי 10 דק שם את הנתח
3. כל חצי שעה הוספתי צאנק,כפיסיפ, רוזמרין
4. כשהיגיע ל60 מעלות חום פנימי עטפתי את העוף בנייר כסף עד הגיעו לטמפ פנימית 70
5 השרתי אותו יותר תוך הקטנת כמות המלח ביחס להעבר

יצא פשוט נהדר :- הריח ,המראה ,הטעם ועסיסיות ועם יין לבן ויונה של יקב תישבי היה על הכיפק
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #235  נשלח: ב' 08/06/2015 23:26

לא שאול .
אבל לעניות דעתי חזה בקר אינו כולל עצם
חזה בקר /בריסקט עפי האמריקאים מחייב מיומנות יחסית גבוה של 8=11 שעות עישון
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #236  נשלח: ג' 09/06/2015 11:09

בהצלחה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #237  נשלח: ג' 09/06/2015 11:10

מחפש היכן ניתן למצוא כאלו בארץ zip lock
להביא מחול תענוג יקר המשלוח



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
MONI (מוני זיו)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jul 29, 2006

מיקום: באר שבע
הבעות תודה: 74
מספר הודעות: 1337

 #238  נשלח: ג' 09/06/2015 11:55

שקיות ניקול - נהדרות וחזקות במיוחד


| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #239  נשלח: ד' 10/06/2015 12:33

4 פורלים שיצאו ממשרה של 12 שע ממתינים ...


(1) הבעות תודה: agnostic
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #240  נשלח: ד' 10/06/2015 15:21

יצא פשוט ..............





נערך בפעם אחרונה על-ידי אוריאורנשטיין בתאריך ד' 10/06/2015 15:25, נערך סך הכל פעם אחת
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  15  |  16  |  17  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht