מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 11 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  10  |  11  |  12  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #151  נשלח: ה' 30/04/2015 12:02

עלות של kingsford [כחול] 3.7 קג בינות ביתן 37 שח קרי 10 שח לקג . מצאתי מקור נוסף של גחלים ארגנטינאים ב2 חלופות גחלים וגחלים מעץ עם ארומה ב70 שח http://www.thuros.co.il/category/פחם-למנגל
י
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #152  נשלח: ה' 30/04/2015 13:43

אוריאורנשטיין כתב:
עלות של kingsford [כחול] 3.7 קג בינות ביתן 37 שח קרי 10 שח לקג . מצאתי מקור נוסף של גחלים ארגנטינאים ב2 חלופות גחלים וגחלים מעץ עם ארומה ב70 שח http://www.thuros.co.il/category/פחם-למנגל
י


לגבי גחלים מעץ ארומה זה סתם לא שום ארומה
את זה נסיתי ואני לא סתם אומר
אבל אבל הגחלים השניים טובים הם מחזיקים יותר זמן
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #153  נשלח: ה' 30/04/2015 16:22

נועם כפי שאני מבין ועומד לנסות השילוב הוא גחלים טובים שמחזיקים "מעמד " ומקטינים צורך להזנה קבועה ובנוסף "צאנקים" של עצי הדר פקאו דובדבן


| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #154  נשלח: ה' 30/04/2015 17:10

בהצלחה אוריאורנשטיין
ואשמח לראות גם תמונות של הבשר וגם המעשנת וגם התרשמיות שלך

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #155  נשלח: ה' 30/04/2015 17:14

לא מצליח להעלות תמונות של הסלמון שעישנתי [כניראה בגל ל גודלן ]
המעשנת שלי הינה קנוייה של וובר
Weber Smokey Mountain 37cm
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #156  נשלח: ה' 30/04/2015 17:16

אוריאורנשטיין כתב:
לא מצליח להעלות תמונות של הסלמון שעישנתי [כניראה בגל ל גודלן ]
המעשנת שלי הינה קנוייה של וובר
Weber Smokey Mountain 37cm


·תנסה אוליי לצלם בנייד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #157  נשלח: ה' 30/04/2015 19:45

צולם בנייד וכל תמונה בגודל כ.5 m.b סיומת jpg
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #158  נשלח: ה' 30/04/2015 22:36

איך לא בקיא
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #159  נשלח: ו' 01/05/2015 12:15

תודה שאול למדתי .


| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #160  נשלח: ו' 01/05/2015 12:25

כך ניראה שיצא מהמשרה והונח על המעשנה .
את הטעם לא אצליח להעביר כניראה למרות המאמצים





נערך בפעם אחרונה על-ידי אוריאורנשטיין בתאריך ו' 01/05/2015 17:25, נערך סך הכל פעם אחת
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #161  נשלח: ו' 01/05/2015 13:07

יפה אוריאורנשטיין הדג ממש מגרה
הכן קונים מעשנת כמו שלך של וובר אשמח למענה

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 69
מספר הודעות: 1619

 #162  נשלח: ו' 01/05/2015 13:38

חברים,
מרחב הטעויות בעישון כל כך גדול שלוקח זמן עד שלומדים מה עובד ומה לא.
כמו כן, יש המון סוגי מעשנות שבעבור כל סוג נדרשת התאמה של זמן וטמפרטורה.

לכן, ההתעסקות בסוגי הפחמים, ממותגים יותר או פחות, מיותרת בעיני. כל זמן שהפחמים לא מכילים חומרי בערה הם בסדר. יש יותר טובים ויש פחות אבל זה לא מה שיהפוך את העישון להצלחה.
תקפידו על בשר איכותי, תבלון נכון, טמפרטורה יציבה והרבה נסיונות.
בשלב הבא אפשר ורצוי לשחק עם סוגי עצים ופחמים שונים ולראות איפה יש הבדל ומה אתם אוהבים יותר.

קצת תמונות מהיום
1 קילו פילה עגל בדרך לייבוש (ביף ג'רקי)



סינון






לעסק סרג'יו


_________________
72o
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #163  נשלח: ו' 01/05/2015 15:01

וואוו ממש מגרה ממתינים לתמונות שאחרי
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 69
מספר הודעות: 1619

 #164  נשלח: ו' 01/05/2015 17:11

noam3039


תמונה של אחרי כמובן אחרי פחת של 10%
לא נשאר הרבה מקילו בשר לאחר היבוש.

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אוריאורנשטיין (אורי אורנשטיין)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 28, 2015
הבעות תודה: 28
מספר הודעות: 202

 #165  נשלח: ו' 01/05/2015 17:32

טרם עשיתי את ביף גרקי [אשמח אם תפרסם מתכון כמויות זמנים טמפרטורות ]
אין ספק שעישון זה מסע לימודי ,עיצה שקיבלתי מארגנטינאי - רשום כל עישון מה עשית מה שמת מה רוצה לשפר כי זה הרבה ניסוי ותהייה .
נועםם קניתי מעשנת הקטנה של וובר מסוכן רישמי של וובר הכי קטנה http://www.bbq.co.il/מעשנות
שבוע הבא מקווה לעשן שפיץ שייטל לראשונה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  10  |  11  |  12  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht