מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 9 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  8  |  9  |  10  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #121  נשלח: ב' 06/04/2015 15:05

פשוט ניראה מעולה תודה על השיתוף edwardv
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
edwardv (Edward Vaitsman)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 06, 2015
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 2

 #122  נשלח: ד' 08/04/2015 15:14

בכיף!

ורק כדי לא לעשות פה העתק-הדבק, יש דברים הרבה יותר מעניינים אצלי בבלוג. מקווה שמנהלי הפורום ייאשרו את הקישור, כי זה ממש לא פרסומת

קישור לבלוג
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #123  נשלח: ה' 09/04/2015 13:15

דווקא יש לך בלוג נחמד edwardv
_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #124  נשלח: שבת 11/04/2015 20:25

התחדשתי ב WSM

ניסיון ראשון - פרגיות.
יצא מדהים.

מישהו השתתף בסדנאות של דרור פילץ ? שווה ?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #125  נשלח: א' 12/04/2015 9:10

agnostic כתב:
התחדשתי ב WSM

ניסיון ראשון - פרגיות.
יצא מדהים.

מישהו השתתף בסדנאות של דרור פילץ ? שווה ?


·אשמח אם גם תשתף אותנו בתמונות
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #126  נשלח: א' 12/04/2015 9:52

בקשה... צילום לא משהו בתנאים חשוכים...


| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #127  נשלח: א' 12/04/2015 11:26

agnostic כתב:
בקשה... צילום לא משהו בתנאים חשוכים...


·ניראה טוב תודה על השתוף ד.א אתה גם יכול לראות את הבשר שאני עשנתי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #128  נשלח: ג' 14/04/2015 20:14

שאלה למעשנים למיניהם..

איזה נתחי בשר אתם נוהגים "לכבוש" טרם עישון ? אתם עושים זאת גם בנתחים "רכים" כמו אנטריקוט/סינטה/אסאדו?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #129  נשלח: ג' 14/04/2015 22:51

אסדו לא נחשב נתח רך הוא צריך לבלות יותר משש שעות במעשנת וכן אני מעביר אותו תהליך של "כבישה" במי מלח וסוכר חום.

לא עשיתי אנטרקוט או סינטה, אבל גם עוף אני מעביר תהליך של כבישה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 69
מספר הודעות: 1619

 #130  נשלח: ג' 14/04/2015 23:43

נורא תלוי במעשנת.
ככל שהמעשנת קטנה יותר כך יש יותר צלייה בנוסף לעישון.
אצלי יש חבית אז המרחק מהגחלים גדול. מרינדה יבשה מתחת לעור של העוף עושה יופי של עבודה עם כלי מים במעשנת. העוף יוצא עסיסי ורך.

_________________
72o
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 691
מספר הודעות: 4880

 #131  נשלח: ד' 15/04/2015 0:02

אצלי זה דוד והמרחק בין הגחלים לבשר כחצי מטר כך שזה די רחוק.

אבל בכול זאת אני כובש את העוף והוא באמת יוצא ...... נהייתי רעב

אני חושב שאין רע בכבישה אם זה לא עוזר זה לא מזיק.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #132  נשלח: ד' 15/04/2015 8:34

היי molvy
אשמח לדעת איך אתה כובש עוף

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #133  נשלח: ד' 15/04/2015 9:04

תודה.

גם אני אשמח מאוד אם תשתף בהוראות כבישה של בשר ועוף..
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
צביקהעמי (צביקה עמי)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 19, 2015
מספר הודעות: 1

 #134  נשלח: א' 19/04/2015 21:48
Re: למי שיש מעשנת בשר שישרשר פה -נערך הוספתי תמונות מעשנת חדשה

באיזה צבע צבעתה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #135  נשלח: ב' 20/04/2015 7:21

היי צביקהעמי
אני צבעתי בצבע עמיד בחום ורק שתדע שזה צבע יקר

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  8  |  9  |  10  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht