מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


אשכול לכול חובבי עישון הבשר


עמוד 8 מתוך 67
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  7  |  8  |  9  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #106  נשלח: א' 15/02/2015 17:35

Avi_h כתב:
אני מפנטז על מערכת לבנים כבר כמה חודשים.
עלויות מטורפות לצערי. אם יהיה לי זמן אולי אשתגע על פרוייקט DIY נוסף

מעשנת וגריל לבנים


גם אני מת לעשות איזה פרויקט DIY אכוותי אבל צריך בשביל זה זוג דודים גדולים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 69
מספר הודעות: 1628

 #107  נשלח: א' 15/02/2015 23:03

אני גם חשבתי על דודים ומעשנת מפוצלת. מעשנת בנוייה נראה לי הרבה יותר טוב
_________________
72o
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
guyc7 (Guy Cohen)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 24, 2015
מספר הודעות: 3

 #108  נשלח: ג' 24/02/2015 9:50

שלום,

אני בתהליך של בניית מעשנת מדוד מים, ויש לי מספר שאלות לגבי הארובה:
1. קוטר של 4 צול מספיק?
2. מה הגובה הרצוי? מטר וחצי?
3. ניתן לבנות את הארובה מברזל מגלוון?
4. מה דרך השליטה בעשן הנוחה ביותר?

תודה,
גיא
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #109  נשלח: ג' 24/02/2015 10:04

היי guyc7
קודם כל אשמח אם תצרף תמונות של התחלת בניית המעשנת כדי שאוכל לעזור לך וליעץ לך

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
guyc7 (Guy Cohen)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 24, 2015
מספר הודעות: 3

 #110  נשלח: ג' 24/02/2015 10:11

היי תודה,

כרגע זה עדין במצב של ברזל נקי מהציפוי של הדוד, עוד לא חתכתי דלתות ופתחים, אני מחכה שיהיה לי אתכל החלקים.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #111  נשלח: ג' 24/02/2015 10:28

1. קוטר של 4 צול מספיק?
2. מה הגובה הרצוי? מטר וחצי?
3. ניתן לבנות את הארובה מברזל מגלוון?
4. מה דרך השליטה בעשן הנוחה ביותר?

1 כן בדיוק 4 צול מספיק
2הגובה הרצוי שזה גם טוב מטר וחצי
3לא מומלץ לבנות ארובה מברזל מגלוון אלא מברזל שחור
4יש מלא דרכים זה רק להפעיל את הראש ואתה יכול לעשות קלאפה
למעלה בסוף הארובה שהיא תווסת את העשן

ועוד דבר חשוב שאני רוצה להוסיף
ברגע שאתה תעשה כבר דלתות ופתחים חובה להבעיר את הדוד
באש על מנת שהחלודה בפנים תצא
בהצלחה
ואני מקווה שברגע שתתחיל לעבוד שלח לנו קצת תמונות שניתן לך יעוץ יותר טוב

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
guyc7 (Guy Cohen)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 24, 2015
מספר הודעות: 3

 #112  נשלח: ג' 24/02/2015 11:59

אחלה תודה רבה, ברגע שיהיו עידכונים נעדכן

גיא
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #113  נשלח: ג' 24/02/2015 12:33

guyc7 כתב:
אחלה תודה רבה, ברגע שיהיו עידכונים נעדכן

גיא


·בכייף שמח לעזור
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 69
מספר הודעות: 1628

 #114  נשלח: ג' 24/02/2015 19:19

קצת תמונות מתהליך הבניה שלי.
מעשנת חבית UDS

_________________
72o
(1) הבעות תודה: noam3039
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #115  נשלח: ג' 24/02/2015 19:33

Avi_h
פשוט כל הכבוד על הרעיון והביצוע

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 69
מספר הודעות: 1628

 #116  נשלח: ג' 24/02/2015 21:18

אני שוקל לעטוף את החבית בצמר בידוד תרמי. בגלל העובי הדק הרבה חום הולך לאיבוד.
_________________
72o
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #117  נשלח: ו' 27/02/2015 18:14

Avi_h כתב:
אני שוקל לעטוף את החבית בצמר בידוד תרמי. בגלל העובי הדק הרבה חום הולך לאיבוד.


·קודם כל בהצלחה אבי
יהיה רעיון טוב אם בעתיד תעשה מעשנת מדוד וגם אני אוכל ליעץ לך מהידע האישי שלי
(1) הבעות תודה: Avi_h
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 421
מספר הודעות: 3161

 #118  נשלח: ו' 03/04/2015 18:56

חג פסח שמח לכולם
אם מישהו עשה בשר מעושן במעשנת שלו ורוצה לפרסם תמונות אז בשמחה

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
edwardv (Edward Vaitsman)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 06, 2015
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 2

 #119  נשלח: ב' 06/04/2015 12:58
שוק טלה...

חג שמח לכולם!

שוק טלה מעושנת בזיגוג שום וג'ינג'ר... לא ממש כשל"פ, אבל בהחלט מעושן!





(2) הבעות תודה: molvy , noam3039
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 723
מספר הודעות: 4986

 #120  נשלח: ב' 06/04/2015 13:12

נראה טוב
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  7  |  8  |  9  | ... |  65  |  66  |  67  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht